Fuego împlinește astăzi 46 de ani, iar cu ocazia unei zile atât de importante pentru el, cântărețul a transmis un mesaj extrem de important și de emoționant în mediul online. Cântărețul le-a spus fanilor săi că are două motive de sărbătoare pe 23 august.

Fuego împlinește 46 de ani și a transmis un mesaj emoționant

Fuego este unul dintre sărbătoriții zilei de astăzi. Acesta s-a bucurat de sute de mesaje venite din partea oamenilor care îl iubesc, care îl respectă, care au crescut cu muzica lui și care încă îi ascultă piesele. În general, nu doar de aniversarea sa, cântărețul este recunoscător pentru tot ceea ce i se întâmplă. Viața sa este una frumoasă, una despre care a decis să scrie o carte și despre care le-a vorbit fanilor de ziua sa de naștere.

Nu foarte activ pe social media, Fuego a transmis un mesaj destul de mare și le-a spus admiratorilor săi că bucuria sa nu este aceea de a primi lucruri de ziua sa, ci să ofere ceva, chiar dacă oamenii îi dau mai multe lucrurir decât ar fi putut spera. În ceea ce privește cartea sa, aceasta se numește „Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții” și este una în care și-a pus sufletul pe tavă în fața fanilor.

Din câte a povestit chiar artistul, au fost lucruri pe care le-a scris cu lacrimi în ochi, dar și cu bucurie în suflet. Redactarea acelor amintiri l-a făcut să retraiască anumite momente. În plus, a spus că este o carte pe care le-o dedică tuturor celor care vor să îl cunoască dincolo de lumina reflectoarelor.

„Azi e ziua mea! Mulțumesc pentru tot! Un vis măreț s-a îndeplinit și pentru asta-s fericit, că pot să vă ofer un dar! Bucuria mea nu este să primesc, deși îmi dați mai mult decât aș fi putut spera, ci să vă dăruiesc, o bucată zdravănă din sufletul meu. Așa cum v-am promis, astăzi vă prezint surpriza – „Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții” – o carte în care m-am expus cu vulnerabilitate și mi-am deschis sufletul în fața voastră.

Citeste si:
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, criticați dur după lansarea...
Cleopatra Stratan și Edward...

O carte pe care am scris-o cu lacrimi, dar și cu bucurie, care m-a făcut să retrăiesc amintiri, să simt dor de oameni pe care i-am pierdut, dragoste de oameni excepționali, care mi-au marcat existența și cariera (...). O carte pe care o dedic celor care vor să mă cunoască dincolo de lumina reflectoarelor, cât și celor care încă speră la o lume mai bună.”, a scris Fuego, pe social media.

Tot Fuego a povestit, cu ocazia împlinirii celor 46 de ani ai săi, faptul că nu vorbește prea des despre sufletul său, dar a decis totuși să o facă pentru oamenii care îl iubesc.

„Nu vorbesc foarte des despre sufletul meu. E un fel de mister care-mi aparține doar mie și pe care rar vreau să-l împărtășesc. Totuși, pentru voi, cei care mă iubiți și care vedeți în mine, după munca mea din anii aceștia, cu seriozitate și determinare, un om valoros, o fac fără menajamente. Eu nu sunt scriitor. Nu mă cred un star anume.

Citeste si:
Un fan i-a cerut bani lui Jador pe Instagram. Care a fost reacția...
Un fan i-a cerut bani lui...

Nu consider că oamenii trebuie să-mi urmeze pașii și vorbele ca literă de lege. În schimb consider că e de datoria mea, ca artist, să vin cu mesaje, cu opinii pertinente și cu o fațetă a personalității mele.”, a mai notat cântărețul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 August 2022 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.