Paștele se apropie cu pași repezi, iar înante de această sărbătoare, Fuego a oferit un interviu în care a vorbit despre locul în care petrece anul acesta, dar și despre persoanele care îi lipsesc cel mai mult și pe care le-a pierdut fie în pandemie, fie cu mult înainte de ea.

Fuego va avea parte de sărbători liniștite

Fuego este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de la noi din țară și aproape că nu există om care să nu fi auzit de el sau care să nu fi ascultat, cel puțin o dată, una dintre piesele sale. De regulă, în această perioadă a anului sau chiar și în ziua de Paște, ar fi fost pe scenă, doar că a hotărât ca acum să facă lucrurile diferit, pentru că în pandemie a învățat o lecție importantă de care încearcă să nu se abată.

,,Credința mea este în suflet, în primul rând. O am sădită din copilărie, de bunica, care mă ducea la biserică și își dorea să devin preot la un moment dat. Nu ajung foarte des la biserică, din lipsă de timp, dar mă rog și-mi găsesc mereu o clipă de respiro să mă gândesc la această legătură cu divinitatea. Îl simt pe Dumnezeu aproape mereu și cred că e nevoie de el în permanență!

E ca la maraton, așa cum spunea recent părintele Constantin Necula. ,,Dumnezeu aleargă cu noi și nu ajunge niciodată la vreo linie imaginară de final, fiind permanent în competiție. Sunt un om care crede că mai presus de noi există o forță creatoare, care ne veghează și care nu lasă chiar totul la voia întâmplării. Dar dincolo de asta, e necesar ca eu să-mi netezesc calea unei vieți armonioase, trăite după reguli corecte și raționale. Nu judec oameni, mai ales că nu sunt nici eu vreun perfect.

Nu pun ștampile, nu dușmănesc, întorc și celălalt obraz și încerc, pe cât se poate, să ajut, să ascult, să caut și să fiu liniștit cu mine și cu lumea din jurul meu, oricum ar fi ea. Acesta-i postul meu zilnic. Nu e neapărat ușor să fim astfel, mai ales că totul a luat-o razna, dar am învățat în ani să știu cum să-mi respect promisiunile, am învățat să nu păcălesc, să nu văd doar propriul interes și să nu vorbesc pe nimeni de rău, nici măcar atunci când poate se merită să fac asta, având sufletul rănit", a", a declarat Fuego, pentru click.ro.

Citeste si:
Marius Elisei, un bărbat fericit și liniștit. Ce a spus despre noua...
Marius Elisei, un bărbat...

De fiecare dată de Paște sau de Crăciun, Fuego simte lipsa unor oameni dragi din viața lui care, din nefericire, nu mai sunt printre noi și anume tatăl artistului, dar și alți oameni pe care i-a iubit din plin și care au pierit în pandemie. Cântărețul a mai zis că până mi demult a simțit lipsa concertelor și a suferit foarte tare din cauza faptului că nu putea fi pe scenă. Fuego se consideră un om echilibrat, care știe ce vrea și care se descurcă în orice situație.

,,Depinde cum privești lucrurile. În mare parte, nu, nu-mi lipsește nimic! Pe de altă parte, îmi lipsește tata, îmi lipsesc oamenii dragi pe care i-am pierdut în pandemie și de care mi-e tare dor, până acum o lună mi-au lipsit concertele și am suferit foarte tare din cauza asta! Dar dacă e să trec peste astea, nu, nu simt că mi-ar lipsi ceva și aș suferi pentru asta. Sunt un om echilibrat, știu ce vreau, ce-mi doresc și atunci nu am cum să ajung în pragul în care să-mi lipsească un anume lucru sau sentiment! Dacă am vreun moment de genul ăsta, mă mobilizez rapid și-l rezolv. Cineva spunea că fericirea vine când te aștepți mai puțin. Eu încerc să fiu fericit în fiecare zi și chiar dacă uneori nu-mi iese, reușesc să trec peste greutăți și să fiu mereu bine, cu fruntea sus și gata de noi provocări!", a mai zis el pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Ce părere are Mihai Bendeac despre Fuego. Actorul și-a luat toți...
Ce părere are Mihai Bendeac...

În același interviu, Fuego a spus și unde anume va petrece Paște. Acesta a decis ca de data aceasta să aibă niște sărbători liniștite, alături de familie și de cei dragi. A refuzat orice fel de propunere și orice tip de eveniment, fiindcă a vrut să aibă câteva zile doar pentru el. În pandemie, acesta a învățat să prețuiască momentele cu familia, ceea ce nu se întâmpla în urmă cu doi ani.

,,Sărbătorile vor fi în liniște, acasă, cu oameni dragi, cu familia mea, cu bucuria de a împărți clipe de neuitat, de care ne-a fost dor. Am refuzat orice tip de eveniment sau propunere și am zis că merită să am sărbători doar pentru mine, mai ales că luna mai va fi una plină de concerte, la care se adaugă și show-ul pop-simfonic de la Sala Palatului, de pe 15 mai, de la ora 20.00, unde vă aștept cu drag. Pandemia mi-a dat o lecție pe care o voi ține minte mereu și voi încerca să nu mă abat de la ea, aceea că trebuie să prețuiesc mai mult momentele de familie, momentele cu oamenii pe care-i iubesc și pentru care eu reprezint universul complet", a adăugat cântărețul.

Citeste si:
Vlăduța Lupău a avut un an plin. Unde va petrece artista Crăciunul:...
Vlăduța Lupău a avut un an...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Aprilie 2022 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.