Sânziana Buruiană încă o alăptează pe fiica ei în vârstă de șase ani și chiar ea a făcut declarații despre acest subiect, lăsând mască pe toată lumea. Asta nu este tot. Blondina nu are de gând să se oprească aici, ci ar fi în stare să alăpteze zece ani la rând, dacă ar fi cazul.

Sânziana Buruiană încă își alăptează fiica de șase ani

Sânziana Buruiană este una dintre cele mai controversate persoane publice din România. De-a lungul anilor s-au spus multe lucruri rele despre ea, iar trecutului ei nu este tocmai unul de care să fie mândră, dar totul s-a schi,bat după ce a devenit mamă. Blondina este fericită, pentru faptul că are două fetițe pe care le iubește în egală măsură și pentru care ar face orice. Recent, ea a oferit un interviu în care a vorbit despre cele mici, dar și despre sacrificiile pe care le face pentru ele.

Face ea ce face și reușește să atragă toată atenția asupra sa. De exemplu, a povestit că își alăptează fiica în vârstă de șase ani, în ciuda faptului că multe persoane i-au transmis că nu este în regulă. Nu crede că este o decizie greșită, ba chiar a șocat pe toată lumea când a mărturisit că ar putea să alăptăze chiar și zece ani la rând și chiar este convinsă că lucrul acesta se va întâmpla, dacă va mai aduce pe lume un copil.

Multora nu le-a venit să creadă că deși fiica ei va merge la școală în această toamnă, mama ei încă o alăptează, când o vede pe sora ei mai mică. Sânziana Buruiană nu își face probleme, deoarece medicul i-a zis că nu are ce să i se întâmple rău copilului, așa că nu se va opri din a face acest lucru. Mai mult de atât, blondina a spus că este fericită pentru faptul că fiicele sale au o imunitate bună și că nu au răcit nici măcar în pandemie.

„Aș putea să alăptez și 10 ani! Dacă mai fac un copil, cred că așa se va întâmpla. Iza mai cere și acum deși în toamnă merge la școală. Cred că atunci se va opri. Cea mică însă cere lapte de trei ori pe zi. Dimineața nu doarme decât dacă o pun la sân.

Am vorbit cu doctorița despre Iza, care încă mai cere sa fie alăptată deși e mare, și mi-a spus că nu are ce să pățească. Pe mine mă bucură ca ele au o imunitate foarte bună, nu au răcit niciodată, nici pe pandemie”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru click.ro.

Citeste si:
Bia Khalifa și tatăl ei s-au împăcat. Aceștia nu au vorbit deloc...
Bia Khalifa și tatăl ei s-au...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 August 2022 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.