Sânziana Buruiană a luat-o prin surprindere pe fosta sa prietenă cu care a rupt orice fel de legătură în urmă cu cinci ani, Andreea Tonciu. Bruneta se pregătește intens pentru participarea la „Survivor România”, iar influencerița i-a transmis un mesaj de susținere care a reușit să-i lase mască pe toți admiratorii lor. 
 

Andreea Tonciu, susținută de Sânziana Buruiană

Emisiunea „Survivor România” este pe cale să înceapă, iar vedetele care vor participa sunt pregătite, mai mult sau mai puțin, pentru ceea ce urmează. După cum știți deja una dintre cele care au acceptat să se bucure de cea mai dură experiență din viața sa este chiar Andreea Tonciu. Vedeta nu știe exact ce o așteaptă, dar speră că se va descurca de minune și că va ajunge tot mai departe în concurs și, de ce nu, să câștige marele premiu al emisiunii de la Pro TV.

Nu doar fanii sunt alături de ea, ci și cei din familie, dar și colegii de breaslă. Mai mult ca sigur, nu s-ar fi așteptat să primească susținere din partea Sânzianei Buruiană, cu care a rupt orice fel de legătură în urmă cu mai bine de cinci ani. Cele două dive nici măcar nu și-au mai vorbit, dar asta nu înseamnă că blondina nu are încredere în Andreea Tonciu și i-a adresat câteva cuvinte foarte frumoase, motiv pentru care, cel mai probabil, îi este extrem de recunoscătoare.

Sânzi este de părere că ea are mari șanse să câștige „Survivor România”, chiar dacă este femeie. Știe despre fosta sa bună prietenă că este o persoană competitivă și că adoră adrenalina. În plus, este o luptătoare și va da tot ceea ce are mai bun, pentru a-și îndeplini scopurile în concurs.

”Are șanse mari să câștige, chiar dacă este femeie. Ai văzut, Elena Ionescu a câștigat. Andreea este determinată și îi place competiția și adrenalina. În viață, în momentul respectiv, fiecare face ce îi place. Eu și Tonciu am făcut multe proiecte împreună, acum 10 ani eram la Kanal D. Este foarte bătăioasă și sper să reziste, să nu i se facă dor de casă, de familie”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru click.ro.

Citeste si:
Sebastian Dobrincu, nevoit să se opereze de urgență la picior:...
Sebastian Dobrincu, nevoit să...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.