Andreea Bănică i-a dat un sfat prețios Vlăduței Lupău, în secțiunea de comentarii, la scurt timp după ce a devenit mamă pentru prima dată. Vedeta știe cum este să fii proaspătă mămică, mai ales că a trecut prin asta de două ori și tocmai de aceea crede că este în măsură să ofere sfaturi celor care se bucură pentru prima dată de această experiență, situație în care se află și Vlăduța Lupău.

Ce sfat i-a dat Andreea Bănică Vlăduței Lupău

Pe data de 6 august, Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru prima dată, iar din momentul acela viața ei și a partenerului său de viață, Adi Rus, s-a schimbat în totalitate. În timp ce unele femei se tem de momentul în care le vine pe lume copilul, nu a fost și cazul artistei care a așteptat cu nerăbdare venirea pe lume a lui Iair, pe care au decis că îl vor boteze trei perechi de nași, una dintre cele trei perechi fiind formată din artista Olguța Berbec și partenerul ei de viață.

La foarte scurt timp după ce a născut, frumoasa vedetă a postat o serie de imagini pline de emoție pe contul ei oficial de Instagram alături de copilul ei, dar și de tatăl acestuia, în dreptul cărora i-a făcut niște promisiuni copilului pentru care au pregătit totul din timp, deoarece și-au dorit să fie siguri că nu va duce lipsă de nimic. De asemenea, a mai postat și câteva fotografii unde a spus clar că din acest moment iubirea lor se împarte la trei și că nu există un lucru mai frumos care li s-ar fi putut întâmpla decât acesta.

Având în vedere că este la primul copil, persoanele dragi ei sau pur și simplu fanele din mediul online au încercat să îi ofere tot felul de sfaturi în ceea ce privește creșterea copilului și nu numai. Una dintre persoanele care au decis să îi dea un comentariu cântăreței a fost colega sa de breaslă, Andreea Bănică. Aceasta a sfătuit-o pe proaspăta mămică să îi facă o ședință foto celui mic în cea de zecea zi de viață, pentru că doar atunci va sta exact așa cum este pus. În plus, blondina a zis că îi va trimite câteva poze pentru a-și face o idee și i-a garantat că fi impresionată de rezultatele obținute.


„Vladuta, sa va faceti poze cu bebe la 10 zile! Doar atunci sta cum il pui. Vei ramane uimita ce frumuseti de poze veti avea🧡🙏 Daca vrei iti trimit pe whats up cum arata ale noastre cu Noah 👍🏻”, a scris Andreea Bănică, în comentarii.

Citeste si:
Vlăduța Lupău împlinește astăzi 32 de ani. Cum a sărbătorit...
Vlăduța Lupău împlinește...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 August 2022 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.