Vlăduța Lupău trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adi Rus, tatăl fiului ei, dar nu foarte multă lume știe cum s-au cunoscut aceștia, cum au ajuns să formeze un cuplu, iar mai apoi să întemeieze o familie. Într-un interviu pe care proaspăta mămică l-a acordat la un moment dat, a dat detalii despre începuturile relației sale cu soțul ei, pentru cei care nu știau aceste lucruri.

Vlăduța Lupău, despre cum l-a cunoscut pe Adi Rus

Zilele acestea, Vlăduța Lupău a trăit unele dintre cele mai frumoase momente din viața sa. Vedeta a devenit mamă pentru prima dată și și-a găsit cu greu cuvintele pentru a spune ce a simțit, când a venit pe lume Iair, fiul ei și al lui Adi Rus. Cu toate acestea, la scurt timp după ce a născut și și-a mai revenit, artista a postat primele imagini cu băiețelul ei alături de un mesaj emoționant, unde i-a făcut câteva promisiuni celui mic. De asemenea, s-a declarat pregătită pentru ceea ce va urma, mai ales că și-a dorit enorm să devină mamă.

Nu o sperie deloc ideea că acum are un copil mic care are nevoie de toată atenția și iubirea sa, ci mai degrabă este fericită că o asemenea schimbare a avut loc în viața sa și a partenerului ei de viață pe care se declară fericită că l-a întâlnit și că au reușit să își întemeieze împreună o familie. Vedeta nu își putea imagini viața în lipsa lui Adi Rus, iar într-un interviu pe care l-a acordat de curând a spus cum l-a cunoscut pe partenerul ei de viață și cum a ajuns să se îndrăgostească de el, pentru că nu foarte mulți aveau habar de aceste lucruri.

Ei bine, Vlăduța Lupău a povestit că ea și tatăl copilului ei s-au cunoscut în timp ce ea avea o cântare în anul 2013 și a fost dragoste la prima vedere, dar care s-a concretizat în anul 2017. Cântăreața este de părere că a avut parte de o poveste de dragoste frumoasă și le dorește tuturor femeilor să aibă parte de așa ceva, pentru că fiecare merită din punctul ei de vedere. În plus, ea a afirmat că este o femeie norocoasă, pentru faptul că are alături de ea un asemenea bărbat.


‘’Da, cea mai norocoasă sunt că-l am! Ne-am cunoscut la o cântare, prin 2013, și de atunci a fost o scânteie la prima vedere care s-a concretizat, să zic așa, doar prin 2017… A fost și este o poveste frumoasă! Le-o doresc tuturor fetelor! Să aibă răbdare până vine cel care le merită cu adevărat!’’, a declarat Vlăduța Lupău, pentru viva.ro.

Citeste si:
Fiu lui Romică Țociu, mesaj emoționant după ce au câștigat a doua...
Fiu lui Romică Țociu, mesaj...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 August 2022 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.