Marius Elisei a spus că partenera sa de viață, Oana Roman, l-a lăsat în stradă alături de fiica lor, moment în care ea s-a enervat extrem de tare crezând că nu ar fi trebuit să discute despre problemele lor în public. Așa cum era de așteptat în urma declarațiilor pe care el le-a făcut, fiica lui Petre Roman a simțit nevoia să se apere de una singură, bineînțeles tot pe social media.

Ce a declarat Oana Roman în urma acuzațiilor lui Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei fac ei ce fac și reușesc să intre în atenția oamenilior care îi urmăresc, dar să și ia foarte mult hate din partea unor oameni care nu îi aveau oricum la suflet. Ultimul scandal dintre ei, de pe rețelele sociale, dintre cei doi soți a pornit în momentul în care el și-a acuzat partenera de viață că l-a lăsat în stradă cu fiica lor și că nici măcar nu i-a răspuns la telefon în timp ce o suna în disperare. Story-urile sale au ajuns repede virale, iar la scurt timp după aceea, Oana Roman a simțit nevoia să își ia apărarea.

Ca de fiecare dată, fiica lui Petre Roman a avut un as în mânecă și a postat conversațiile pe care le-au avut, spre surprinderea tuturor, doar pentru a dovedi lumii întregi că ea a fost cea care a avut dreptate în acest caz, ci nu tatăl copilului ei. După toate acestea, tot ea a fost cea care a afirmat că nu are de ce să își justifice acțiunile mai ales pe Instagram, unde oamenii și-au făcut un obicei din a o judeca la orice oră, indiferent despre ce ar fi vorba. De asemenea, vedeta a mai zis și că Marius Elisei știa, de fapt, unde se afla și că nu se poate puna problema de a-l lăsa în afara casei.

„Nu-mi place să mă justific, pentru că niciodată nu mint. Punct. Dar pentru că presa iubește mult scandalul, deși eu niciodată nu am făcut scandal și nu mi-a plăcut să vorbesc aiurea, consider că este cazul să lămuresc. Cine nu a răspuns la telefon? Și câte mesaje am scris. Se știa și unde sunt și cu cine. Și cu asta am încheiat definitiv orice discuție despre acest subiect. Mulțumesc.”, a scris Oana Roman, la Story.

Așa cum a promis, vedeta a publicat conversațiile dintre ea și partenerul ei de viață, stârnind și mai multe reacții dim partea oamenilor care nu au înțeles niciodată motivele pentru care cei doi parteneri de viață decid să își spele rufele în public, nefiind pentru prima dată când ajung să se certe în fața oamenilor care îi urmăresc.

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 August 2022 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.