Oana Roman a fost luată peste picior de un internaut, care nu a ezitat să o jignească și, de asemenea, să se lege de aspectul ei fizic. Vedeta nu s-a putut abține să nu facă mesajul respectiv public, așa cum procedează în ultima vreme cu cei mai mulți dintre haterii ei, tocmai pentru a trage un semnal de alarmă. De la ce a pornit totul!

Oana Roman, luată peste picior pe Instagram

Oana Roman nu este doar una dintre cele mai urmărite și apreciate vedete la de la noi din țară, dar este și una dintre vedetele care și-au luat cel mai mult hate din partea oamenilor care o urmăresc pe rețelele sociale. De-a lungul timpului, partenera de viață a lui Marius Elisei a primit mii de mesaje în care oamenii se legau de aspectul ei fizic și de faptul că nu se încadrează în standardele de frumusețe impuse de societate, dar nu le-a băgat prea mult în seamă. De la un timp, vedeta și-a propus să facă publice multe dintre cuvintele care vin la adresa sa prin intermediul mesajelor de pe Instagram.

Deși unii au criticat-o dur și pentru faptul că postează mesajele urâte pe care le primește, Oana Roman a spus clar că va mai posta mesaje de oameni care au probleme din punct de vedere psihic, pentru că oamenii care au capul pe umeri trebuie să vadă și să știe cum nu trebuie să se comporte vreodată în viața lor cu nimeni, oricât de tare i-ar deranja felul în care arată. Ea nu își dorește decât să îi facă de râs în fața celorlalți și se pare că deja funționează.

„Eu continui să postez mesaje de la oameni care au dezechilibre psihice grave, pentru că trebuie să aveți exemple despre cum nu trebuie să ajungeți să vă comportați vreodată în viața asta cu nimeni. Vreau să-i fac ”celebri” și să-i fac de râs, ca voi să înțelegeți că este vorba de așa nu și am să-i fac ”celebri” pe toți.”, a declatat Oana Roman, pe Story.

Cineva i-a zis acesteia, tot printr-un mesaj privat, faptul că nu ar trebui să își mai permită să facă asemenea postări, dar nu a făcut-o într-un mod diplomat, ci a preferat să o jignească și să o numească „grasă și urâtă”. În mod clar, gestului nu au fost bine primit de Oana Roman care l-a făcut de râs pe contul ei oficial de Instagram și l-a dat drept exemplu de „Așa NU!”. Vedeta a primit foarte mult hate și dacă în trecut trecerea repede cu vedere mesajele urâte pe care le primea, acum lucrurile nu mai stau deloc așa.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, o vedetă asumată. Ce a declarat despre partenera...
Bianca Drăgușanu, o vedetă...

„Nu-ți mai permite, tot grasă și urâtă ești”, i-a transmis un internaut vedetei.

„Un băiețaș care o arde pe șampanii cu bani cine știe de unde, dar care are zero educație. Zero caracter. Așa NU!”, a mai zis.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iulie 2022 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.