Raluca Bădulescu este din nou într-o relație și a făcut anunțul la scurt timp după ce a divorțat de bărbatul alături de care a trăit ani buni și alături de care are și un copil, Florin Stamin. Jurata de la Kanal D nu a negat faptul că a suferit în urma divorțului, dar acum pare că s-a obișnuit cu ideea și este fericită în noua ei relație.

Raluca Bădulescu, despre noua ei relație

Raluca Bădulescu părea o femeie fericită în căsnicia pe care o avea cu Florin Stamin și era și genul acela de persoană care vorbea foarte frumos despre partenerul ei de viață în toate interviurile pe care le acorda. De asemenea, fostul ei soț i-a fost alături în cele mai grele momente, a sprijinit-o și i-a dat sfaturile de care avea cea mai mare nevoie la vremea respectivă, motiv pentru care vestea despre divorțul lor a fost un real șoc atât pentru apropiații lor și pentru pentru prietenii de familie, cât și pentru fanii acestora.

La scurt timp după ce vestea legată de separare a început să circule pe internet, oamenii au început să îi trimită tot felul de mesaje de susținere, motiv pentru care nu poate să fie decât recunoscătoare. Mulți ar fi putut paria pe faptul că vedeta de la Kanal D nu va depăși prea ușor momentul, dar blondina este mult mai puternică decât pare și nu doar că a trecut peste separare, dar există și altcineva în viața ei.

Întrebată despre acest subiect, Raluca Bădulescu a refuzat să ofere prea multe detalii sau să se dea un nume, ci a zis doar că există și în viața fostului ei soț cineva, nu doar în a sa. Deși a refuzat să comenteze prea mult subiectul, cel mai probabil, pentru că este de părere că nu a venit vremea pentru noi declarații legate de viața sa privată, Raluca Bădulescu a spus că în viață fiecare om trebuie să facă doar ceea ce simte, indiferent de cât de tare va durea pe viitor.

„Nu vreau să comentez acum, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât de mult poate durea în viitor.”, a declarat Raluca Bădulescu la o emisiune tv.

Citeste si:
Constanția, interviu sincer despre emisiunea Bravo, ai stil: „Îmi...
Constanția, interviu sincer...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 August 2022 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.