Silviu Prigoană i-a transmis un mesaj Adrianei Bahmuțeanu, după ce a aflat din presă faptul că femeia s-a logodit după doar trei luni de relație cu George Steven. Bruneta a avut și ea ceva de zis imediat după ce a aflat ce i-a transmis tatăl copiilor ei și nimeni nu se aștepta la astfel de reacții venite din partea lor.

Ce mesaj i-a transmis Silviu Prigoană fostei partenere

În urmă cu doar câteva zile, Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit faptul că s-a logodit cu partenerul ei de viață, George Steven. Deși au ales să facă acest pas important pentru ei și pentru viitorul lor la doar trei luni după ce s-au cunoscut, ambii sunt convinși că au făcut alegerea corectă. Ei sunt de părere și că au avut destul de mult timp la dispoziție să se cunoască și să își dea seama de faptul că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Ceremonia pe care au făcut-o este una simbolică, la care au luat parte chiar și ce doi copii pe care Adriana Bahmuțeanu îi are împreună cu Silviu Prigoană, dar în viitorul apropiat vor merge împreună în fața altarului și vor face o nuntă de zile mari așa cum se cuvine. Băieții brunetei se bucură pentru faptul că mama lor și-a găsit fericirea și au promis să îi fie alături mereu, indiferent de deciziile pe care le va lua. Mai mult de atât, ea este fericită pentru faptul că a întâlnit în calea sa un bărbat precum el și crede că te poți îndrăgosti la orice vârstă, indiferent de ce spune lumea.

”Poți să te îndrăgostești la orice vârstă. În mai puțin de două luni ne-am logodit. A fost o slujbă de binecuvântare și mă bucur că am avut copiii lângă noi, toți cei trei copii. Asta a fost cel mai frumos.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Xtra Night Show.

După ce vestea că Adriana Bahmuțeanu s-a logodit după doar trei luni de relație a început să circule pe internet, Silviu Prigoană i-a transmis și el un mesaj simplu fostei sale partenere de viață. Acesta i-a urat casă de piatră și i-a mai zis să fie sănătoasă, dar să se și bucure de viață. La rândul ei, Adriana Bahmuțeanu i-a mulțumit acestuia pentru toate gândurile bune.

„Îi urez casă de piatră! Să fie sănătoasă și să se bucure de viață. Asta și-a dorit, asta a găsit! Sper ca de data asta a și nimerit!”, a declarat Silviu Prigoană, pentru impact.ro.

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

„Îi mulțumesc lui Prigoană pentru urări!”, a declarat la rândul ei Adriana Bahmuțeanu, pentru click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 August 2022 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.