După ce lui lui Culiță Sterp i s-au furat mii de euro, Jador a fost și el jefuit în propria casă de către o persoană la care nu neapărat că nu se aștepta, dar care mai ales îi era apropiată. Manelistul i-a transmis persoanei cu pricina un mesaj extrem de dur în mediul online, fără a da însă vreun nume, cel mai probabil, pentru a nu-i pune întreaga comunitate de pe internet în cap.

Jador, despre cel care l-a jefuit în propria casă

Jador a avut parte recent de un episod cu totul și cu totul neașteptat care i-a lăsat un gust amar și despre care nu a avut cum să discute cu zâmbetul pe buze, așa cum o face de fiecare dată. Artistul a fost jefuit de cineva apropiat lui, care se pare că a mai luat bani din casa artistului, dar fiind ai săi și nefiind atât de mulți nu a zis niciodată nimic. De data aceasta, suma de bani pe care omul acela i-a luat-o din casă nu a mai fost una atât de mică și nici nu îi aparținea, motiv pentru care s-a enervat destul de tare și a luat atitudine în acest sens.

Având în vedere că este urmărit de mii de oameni în mediul online, acesta a profitat și a făcut o postare unde a vorbit despre ceea ce i s-a întâmplat spunându-i celui care i-a luat banii că îi aparține surorii sale, care a municit din geu în afara țării pentru a face rost de ei și de aici a venit și supărarea manelistului.

„Un mesaj direct pentru cel care mi-ai ciordit din casă. Fratelo, eu mă bucur că am putut să-ți fiu alături, să-ți ajut familia, să nu ți-o las să moară de foame, așa cum te-ai plâns la mine, ți-am dat bani de fiecare dată când mi-ai cerut

Știam că mai ciordești de la mine din casă așa, câțiva leuți, nu știu ce, n-am fost supărat și nici de data asta n-am fost supărat că mi-ai luat, cam multicei bani, dar nu i-ai luat pe-ai mei, i-ai luat pe-ai lu’ soru-mea și asta mă supără. Aia a muncit prin străinătate prin Norvegia, ca să câștige și ea niște bani. De aici m-am supărat, pe ai mei puteai să-i furi și ai luat cam multicel de data asta și ai luat și de la soru-mea și ce să-ți zic.

Să-ți fie rușine când mă vezi de acum, să lași capul în jos că, dacă o să mai am ocazia să, nu știu, să te ajut, n-o să mai ai ajutorul meu, pentru că nu-l mai meriți. Nu știu ce să zic ca să nu vorbesc urât”, le-a zis Jador fanilor săi de pe TikTok.

Citeste si:
Cum să îți îmbunătățești confortul din locuință pe timp de iarnă
Cum să îți îmbunătățești...

După ce a făcut aceste afirmații despre cel care a furat o sumă importantă din casa lui, i-a mai adus acestuia o serie de afirmații destul de dure. Manelistul a menționat că îi este milă de fiica acestuia, dar că nu poate afirma același lucru și despre bărbatul care nu ia pentru prima dată bani din casa lui și despre care crede că este o persoană leneșă. Tot Jador a zis că este convins de faptul că banii respectivi nu vor ajunge la copil, ci vor fi folosiți pentru alte lucruri.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 August 2022 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.