Jador a început să plângă în timpul unui concert, după ce l-au emoționat extrem de tare reacțiile fainilor când a coborât de pe scenă să fie mai aproape de ei. Unii dintre ei nu s-au așteptat ca lucrul acesta și au catalogat momentul ca fiind unul dintre cele mai frumoase din viața lor. Întregul moment a fost filmat și urcat pe rețelele sociale ale artistului.

Jador, în lacrimi pe scenă

Toți cei care îl urmăresc pe Jador încă de la începuturile sale știu despre acesta că a pornit de jos și că, de asemenea, provine dintr-o familie modestă, cu mulți copii și nu de puține ori a povestit cum mama lor se chinuia să aibă ce să le pună pe masă. Aceștia dormeau într-o singură cameră și nu era deloc ușor, dar toate s-au schimbat odată cu trecerea timpului, deoarece Jador a muncit din greu și le-a oferit atât părinților lui, cât și fraților lui tot ceea ce le-a lipsit în trecut.

Jador este conștient că nu ar fi reușit lucrul acesta fără oamenii care îl iubesc și care îi ascultă muzica. Le este extrem de recunoscător pentru ceea ce au făcut pentru el, deoarece i-au schimbat viața în cel mai frumos mod posibil și îl acceptă așa cum este el cu bune, dar mai ales cu rele. În timpul unuia dintre cele mai recente concerte pe care le-a susținut, a coborât de pe scenă pentru a fi mai aproape de cei din fața lui, dar a fost copleșit de emoții, a început să plângă și le-a transmis oamenilor un mesaj care i-a emoționat și pe admiratorii lui până la lacrimi.

”Nu am cuvinte să vă mulțumesc tuturor oamenilor care mă iubiți cu bune și rele ! Sunt doar un simplu om care e uimit de cine a ajuns ,atâta tot, și că oamenii se uita la el cu admirare și bucurie și asta mă face să mă simt special ! Va iubesc jadorașii mei din toată inima și voi sunteți a doua mea familie”, a transmis Jador, pe contul lui oficial de Instagram.


Fanii au avut și ei o reacție în acest sens, mai ales că unii dintre ei au și văzut momentul fiind și ei prezenți la eveniment. Cele mai multe dintre comentariile primite de cunoscutul artist sunt unele pozitive, în care oamenii îl felicită pentru tot ceea ce a reușit să facă până acum, dar și pentru show-ul pe care l-a avut și de care s-au bucurat din plin. Unii au fost, pur și simplu, mândri de el.

Citeste si:
Jador, comportament neadecvat la Survivor All Stars. Limbajul său a...
Jador, comportament neadecvat...

„Ai făcut o atmosfera faina si noi te iubim❤️forță Lugasu”, „A fost cel mai frumos moment din viata mea iti multumim ca ne-ai oferit o seara de ne uitat 🥰❤”, „Te iubim maxim,ești feblețea noastră!!❤️Nici dacă am vrea sa ne lăsăm de tine nu putem deoarece acum suntem legați de tine,ținem prea mult la tine ca să te lăsăm!!Te poți baza pe noi mereu ești zăpăcitul nostru cu suflet frumos”, „Și noi te iubim ❤️❤️ai fost superb ❤️❤️❤️❤️❤️te iubim❤️❤️❤️❤️”, „Esti un om uimitor❤️❤️❤️❤️❤️❤️te iubesc❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, „Bravooo pentru cea ce ești !!!!! Un 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼😘”, sunt doar o parte dintre comentariile internauților.

Citeste si:
Laura Bretan, Dora Gaitanovici, Cristina Lupu si Jurjak vor cânta...
Laura Bretan, Dora...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iulie 2022 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.