Jador iubește din nou. Artistul a reușit să treacă peste separarea de Georgiana, cea alături de care se vedea trăind pentru totdeauna și pe care a cunoscut-o în perioada facultății. Recent, interpretul de manele a dat câteva declarații despre noua lui iubită alături de care formează un cuplu de aproximativ două luni.

Jador, îndrăgostit din nou

Jador a suferit enorm din dragoste, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. În perioada facultății, artistul de manele a cunoscut-o pe Georgiana Elisei de care nu doar că s-a îndrăgostit nebunește, dar alături de care se vedea trăind pentru tot restul vieții sale. Cel mai tare a apreciat la ea faptul că nu au contat deloc banii și că l-a iubit sincer și pe vremea când era sărac și era nevoit să trăiască cu câțiva lei pe durata întregii săptămâne.

De asememea, femeia l-a iubit la fel și după ce a devenit unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară. Din păcate, lucrurile nu au mai mers atât de bine între ei și întrebat ce anume nu a funcțuonat, manelistul a dat vina pe gelozie. Acesta i-a propus, totodată, fostei sale partenere de viață să mai aștepte o vreme până când lucrurile vor fi puse la punct și se vor putea bucura în voie de relația lor, ceea ce nu s-a întâmplat și motiv pentru care relația lor s-a deteriorat în timp.

“Mi-am petrecut vreo săptămână cu ea, mâine cred că vine iar să mă întâlnesc cu ea. Îmi place de o fată, ce să zic. Stau cu ea de vreo două luni.”, a declarat Jador, la Antena Stars,

Cântărețul nu credea că va iubi la fel de sincer vreodată, dar se pare că de aproape două luni, este într-o relație cu o femeie despre care nu a dat prea multe detalii, dar pe care a dat de înțeles că o iubește. Aceștia au petrecut împreună o săptămână, iar Jador și-a făcut o impresie bună despre ea, motiv pentru care vor va mai avea loc și alte întâlniri pe viitor. Deși fanii au vrut să afle tot mai multe detalii despre noua lui relație, cântărețul vrea să păstreze anumite lucruri doar pentru el.

“Voi și oamenii care se uită la treburile astea, voi niciodată n-ați făcut asta? Nu vorbiți, n-ați înșelat niciodată, nu vorbiți urât, voi nici nu nimic, mai ales femeile cum se duc afară levănțică. Să o dau pe aia dreaptă, suntem oameni, greșim și mie îmi place să greșesc.”, a mai zis artistul.

Citeste si:
Jador a ajuns la spital în prima zi de Paște. Cine l-a însoțit și...
Jador a ajuns la spital în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Iulie 2022 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.