Bogdan de la Ploiești a dat primele declarații, după ce Theo Rose i-a spus adio lui Alex Leonte, bărbatul alături de care trăia de mai bine de cinci ani și alături de care părea extrem de fericită și după ce s-a aflat că formează deja un cuplu cu altcineva. Este vorba despre nimeni altul decât Anghel Damian, regizorul serialului Clanul, dar și cel care a scris scenariul serialului Vlad, care a avut un real succes.

Bogdan de la Ploiești, despre Theo Rose și Alex Leonte

Nu mai este un secret pentru niciunul dintre fanii lui Theo Rose sau ai lui Bogdan de la Ploiești faptul că multă lume a crezut că ei sunt împreună, la un moment dat. Pentru mult timp, cei doi artiști le-au dat apă la moară gurilor rele și nu doar că au dat de înțeles că formează un cuplu și că s-au afișat în repetate rânduri unul alături de celălalt, dar au mai lansat și piese împreună care au avut un succes imens și care au adunat milioane de vizualizări.

Ei bine, nu a existat o poveste de iubire între ei, iar Bogdan de la Ploiești le este bun prieten bun lui Theo Rose și fostului ei iubit, Alex Leonte. Manelistul a decis, după ce aceștia au luat pe drumuri diferite, să spună adevărul desprea povestea lor și a mărturisit că momentul în care oamenii au început să îi privească diferit a fost acela în care artista a cântat un refren de la una dintre piesele sale pe TikTok, iar cântărețul i-a dat un simplu comentariu.

„Povestea mea cu Theo Rose, varianta reală, sună în felul următor: ea a cântat un refren dintr-o piesă de-ale ei pe TikTok, iar eu i-am lăsat un comentariu. Cred că acolo le-am atras atenția, și spun «le-am» pentru că nu mă refer numai la ea, ci și la producătorul și managerul ei și am fost contactat pentru o piesă. Evident, am cerut piesa, am ascultat-o și mi s-a părut foarte tare, era trasă de Alex Velea la momentul respectiv. Am acceptat colaborarea fără să stau pe gânduri.

Am fost la studio, atunci ne-am cunoscut pentru prima oară. A fost «dragoste la prima vedere» față de toată familia, la modul că toți am simțit că locul meu e acolo. Drept urmare, am continuat și colaborarea cu Boier Bibescu, avem și același manager. Suntem ca o familie”, a declarat Bogdan de la Ploiești, pentru cancan.ro.

Citeste si:
Bogdan de la Ploiești, dovadă de iubire pentru Cristina Pucean. Ce...
Bogdan de la Ploiești, dovadă...

De asemenea, a precizat că au regizat filmarea care a stârnit atât de multe reacții în mediul online și anume cea în care manelistul se prefăcea cî o ia în brațe pe Theo Rose, iar apoi apărea partenerul ei real de viață de la vremea aceea, Alex Leonte, care a fost de acord să filmeze, având în vedere că îl cunoștea destul de bine și, de asemenea, știa și adevărul. Tot el a recunoscut că au făcut acel TikTok, pentru că asta își doreau oamenii și chiar și acum după despărțirea lor, păstrează legătura cu nepotul lui Nea' Mărin.

„După ce am tras piesa «Nu pot fără tine», care a avut un succes incredibil de mare, amândoi am avut parte de multă atenție, și eu și Theo. La momentul acela am fost locul I în trending minimum trei săptămâni, așa că eram vizibili și era normal să apară și asocieri de genul între mine și ea. Ideea e că noi doi ne comportăm ca într-o familie, avem același manager și producător, compunem împreună, ne ajutăm reciproc la piese.

Citeste si:
Fostul iubit al lui Theo Rose iubește din nou. Alex Leonte, despre...
Fostul iubit al lui Theo Rose...

Alex (n.r. – Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose) e prietenul meu! Chiar eu am propus să facem acel răspuns, pe TikTok, care a «bubuit», în care eu mă prefăceam că o iau în brațe pe Theo și apărea el. Era răspunsul pe care îl așteptau toți oamenii, nu se mai putea… Ei ajunseseră într-un moment dificil și nu ne doream să ajungem la ceva serios dintr-o glumă. El e prietenul meu, ne vedem destul de des”, a mai declarat artistul pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 August 2022 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.