George Buhnici nu s-a prezentat la prima audiere a CNCD, iar avocata lui a făcut câteva mărturisiri despre absența vloggerului. Acesta a fost audiat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, în urma declarațiilor pe care le-a făcut în timp ce se afla la Neversea, care au devenit virale într-un timp foarte scurt și care au generat mii de reacții în mediul online atât din partea oamenilor obișnuiți, cât și din partea mai multor vedete care nu s-au putut abține să nu își dea cu părerea despre afirmațiile controversate ale jurnalistului.

De ce nu s-a prezentat George Buhnici la prima audiere a CNCD

În urmă cu câteva săptămâni, George Buhnici a mers la Neversea alături de partenera sa de viață, Lorena Buhnici, moment în care a dat și o serie de declarații care au devenit virale pe internet și despre care a comentat multă lume mai apoi. Mai exact, acesta a mărturisit că el merge la mare pentru a vedea piele și că le sfătuiește pe femeile care au vergeturi, dar și celulită să investească mai mulți bani în sală, nu în tatuaje. Tot el a zis și că femeia de lângă el arată precum o minoră și că se consideră o persoană norocoasă din aces punct de vedere, aspect din cauza căruia a fost criticat dur, de asemenea.

La câteva zile bune după ce o grămadă de lume l-a judecat pentru afirmațiile sale, jurnalistul a decis să facă un video în care își cerea scuze pentru tot ceea ce a zis, recunoscând că nu are niciun fel de scuză pentru tot ceea ce s-a întâmplat și că plătește scump pentru lucrurile pe care le-a zis din dorința de a impresiona audiența, așa cum chiar el a menționat. Faptul că a decis să vină cu explicații și scuze în fața femeilor pe care le-a jignit nu l-a scutit de necesitatea de a se prezenta la prima audiere a Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, unde nu s-a prezentat.

Având în vedere absența lui George Buhnici, avocata acestuia a venit cu o serie de declarații în care a spus care este motivul pentru care vloggerul nu a fost prezent, după ce a cerut un termen pentru pregătirea temeinică a apărării. Femeia a arătat că jurnalistul a suferit consecințe grave în urma acestui incident primind tot felul de amenințări cu moarea din partea unor indivizi.

”Avocata a cerut un termen pentru pregătirea mai temeinică a apărării. Dânsa a arătat că George Buhnici a suferit consecințe grave după acest incident. Mai precis, că George Buhnici a primit foarte multe amenințări cu moartea, dar și soția sa a fost amenințată cu violul. De aceea, a solicitat să aibă mai mult timp să își pregătească apărarea”, au declarat surse din interiorul CNCD, pentru libertatea.ro.

Citeste si:
Mihai Bendeac a fost amendat cu 10.000 de lei de CNCD: „A făcut o...
Mihai Bendeac a fost amendat...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 August 2022 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.