George Buhnici a dat-o în bară, în momentul în care a oferit celebrul interviu la Neversea, în care a jignit toate femeile care nu se încadrează în standardele de frumusețe impuse de societate. Acesta a spus că merge la mare pentru a vedea piele, doar că nu o piele plină ce celulită și le-a sfătuit pe fetele care se încadrează aici să meargă la sală, tocmai de aceea mii de oameni i-au sărit în cap.

George Buhnici, un alt video care îl pune într-o lumină proastă

Conștient de valul imens de hate pe care l-a primit, George Buhnici a făcut chiar și un video în care și-a cerut scuze femeilor pe care le-a jignit, iar multe dintre ele nici nu au putut să îl mai ia în serios, având în vedere declarațiile pe care le-a făcut în urmă cu câteva săptămâni. Pe de altă parte, au fost și unele femei care au fost de părere că declarațiile aceste au venit mult prea târziu pentru a merita iertarea lor.

Deși acela a fost momentul care a devenit viral, se pare că George Buhnici nu este la prima abatere. Partenerul de viață al Lorenei Buhnici a fost invitat , acum ceva vreme, în podcast-ul lui Gojira, unde printre altele a povestit despre o femeie pe care a numit-o mai săracă decât el. Recent, un vlogger renumit de la noi din țară a analizat discuția lor și a făcut glume pe seama lui Buhnici, fiind șocat în același timp despre ceea ce a putut spune despre o femeie care muncește din greu pentru a trăi de pe o zi pe alta, pe care zărit-o în mall și care mânca o merdenea.

După ce filmarea a fost urcată pe YouTube, diferite bucăți din ea au fost postate pe TikTok și i-au adus un nou val de hate lui George Buhnici, care la momentul respectiv nu a vorbit deloc elegant despre persoanele care nu o stare materială bună și care nu își permit să mănânce sănătos, după o zi iubitoare de muncă. Din nefericire pentru el, cuvintele lui au fost din nou folosite împotriva lui, în timp ce reacțiile și comentariile răutăcioase nu au încetat nici ele să apară.

„Mă uitam de pe scara rulantă în jos, la o doamnă mai săracă decât mine, care se vedea clar că era într-o uniformă de femeie de serviciu care îşi terminase tura şi stătea liniştită, aşa cumva, jenată, pe un colţ pe o băncuţă în mall, mâncând o merdenea. O femeie uşor supraponderală”, a zis George Buhnici, în cadrul podcast-ului moderat de Gojira.

Citeste si:
Cum poţi programa aceeaşi reclamă cu video, imagini sau texte color
Cum poţi programa aceeaşi...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iulie 2022 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.