George Buhnici este ținta glumelor pe internet după ce și-a cerut scuze în fața oamenilor cărora le-a greșit cu declarațiile pe care le-a dat în cadrul festivalului Neversea. Jurnalistul a încercat să repare greșeala pe care a făcut-o prin intermediul unui video pe care l-a postat pe canalul lui de YouTube, dar multe dintre persoanele care l-au urmărit nu l-au crezut pe cuvânt.

Glume la adresa lui George Buhnici

George Buhnici a postat, pe canalul lui de YouTube, o filmare în care își cere scuze femeilor pe care le-a jignit, în clipa în care a zis că el merge la mare pentru a vedea piele, dar nu orice fel de piele, ci una perfectă care să nu ai nici celulită, nici vergeturi. În cadrul aceluiași interviu, el le-a sfătuit să investească mai mulți bani în „săliță”, dar nu în tatuaje. Mai mult de atât, a spus și despre partenera lui de viață faptul că arată precum o minoră, în timp ce o întoarcea pe toate părțile în fața camerelor de filmat.

Declarațiile sale au stârnit zeci de mii de reacții pe TikTok și nu doar oamenii obișnuiți au avut ceva de zis în acest sens, ci și multe dintre persoanele publice de la noi care au fost șocate de afirmațiile soțului Lorenei Buhnici despre care credeau că este un jurnalist cu experiență care este conștient de consecințele spuselor sale, într-un asemenea caz. Oamenii nu s-au temut să își exprime punctul de vedere și au sperat că George Buhnici va recunoaște măcar că a greșit, ceea ce s-a întâmplat două săptămâni mai târziu.

Filmarea în care George Buhnici nu a fost luată în serios de foarte multă lume, iar mii de glume au fost făcute deja pe internet despre scuzele pe care și le-a cerut în fața femeilor pe care le-a jignit. Unul dintre cei care a decis să îl ia peste picior în acest caz este nimeni altul decât Sișu Tudor care a făcut un videoclip în care le-a explicat celor care îl urmăresc că, de data aceasta, George Buhnici a jignit băieții din cartier și că ar trebui să ia și ei atitudine în tot acest caz.

„Am înțeles, ok, au fost jignite femeile cu vergeturi, cu chestii d-astea. Dar acum văd că sunt discriminați băieții de cartier. Cum adică «am vorbit ca un băiețas de cartier și îmi cer scuze pentru asta? Băi, stai că trebuie să luăm și noi atitudine”, a spus Sișu Tudor, în mediul online.

Citeste si:
George Buhnici atrage din nou atenția asupra sa. Declarațiile...
George Buhnici atrage din nou...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iulie 2022 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.