Andreea Tonciu a vorbit, în platoul emisiunii Detectorul de minciuni pe care Oana Radu o moderează pe YouTube despre relația pe care o are Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, în urma divorțului. Foștii soți sunt nașii brunetei și nu mai este un secret pentru nimeni faptul că ea a avut și încă are un respect imens pentru părinții ei spirituali cărora le este recunoscătoare în același timp.

Andreea Tonciu, despre felul în care se înțelege cu Anamaria Prodan și Reghe

Toată lumea știe faptul că de mai bine de un an de zile, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au luat-o fiecare pe drumul lui, iar procesul de divorț este încă în plină desfășurare. Momentan, aceștia se judecă în ceea ce privește pensia alimentară pe care ar trebui să o primească Bebeto, copilul pe care l-au făcut împreună, dar și programul de vizită pe care ar trebui să îl aibă tatăl lui. În mod clar, situația nu este una simplă pentru ei, dar fiecare are oamenii dragi aproape care îi susțin și care cred cu tărie că o vor scoate la capăt cu bine.

Având în vedere că sunt părinții ei spirituali, Andreea Tonciu nu ar putea să fie niciodată de partea unuia sau a altuia, ci ține la ei în egală măsură. Curioasă din fire, Oana Radu a profitat de faptul că fosta concurentă de la Survivor România a acceptat invitația ei, așa că i-a adresat cele mai incomode întrebări, dar și unele extrem de serioase precum cea despre relația pe care o are acum, având în vedere situația legată de divorț, cu Laurențiu Reghecampf și cu fosta lui soție, Anamaria Prodan.

Andreea Tonciu este recunoscută pentru faptul că nu se ascunde după deget și a fost sinceră și de această dată cu gazda emisiunii Detectorul de minciunu. Cântăreața a aflat de la fosta asistentă TV faptul că a rămas în relații bune cu cei doi, dar și încă nu a reușit să le facă o vizită antrenorului și actualei lui partenere de viață, pentru a-l vedea pe copilul lor, dar nu a negat că și-a dori acest lucru. În plus, a mai dezvăluit un secret și anume faptul că nu vorbește despre Anamaria Prodan în prezența lui Reghe și nici invers.

Oana Radu: „După divorțul nașilor tăi, păstrați legătura cu Reghe?”

Andreea Tonciu: „Da, normal. Vorbim cu amândoi.”

Oana Radu: „Ați fost să vedeți bebelușul nașului tău, Reghe?”

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Andreea Tonciu. „Deocamdată nu.”

Oana Radu: „Dar o să mergeți?”

Andreea Tonciu: „Da.”

Oana Radu: „Crezi că nașa ta se va supăra?”

Andreea Tonciu: „Nu cred, nu aș crede că se supără.”

Oana Radu: „Ți-a interzis vreodată să vorbești cu el?”

Andreea Tonciu: „Niciodată nu mi-a interzis. Când discutăm, nici nu discutăm despre el sau despre ea.”, a fost dialogul dintre cele două vedete, în cadrul emisiunii Detectorul de miniciuni.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iulie 2022 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.