Ilinca Vandici nu s-a considerat niciodată o femeie frumoasă și a vorbit despre acest aspect, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent. Vedeta a spus și motivul pentru care i-a lipsit încrederea în propria persoană, iar fanii ei au fost șocați de declarațiile prezentatoarei de la Kanal D, pentru că nu au crezut că despre ea că nu se consideră o femeie frumoasă.

Ilinca Vandici nu a considerat că este o femeie care arată bine

Ilinca Vandici este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi din țară, cei mai mulți cunoscând-o din cadrul proiectului Bravo, ai stil! din care face parte de ani buni. Vedeta este foarte mulțumită de a doua ei familie din emisiune și, cel mai probabil, nerăbdătoare să înceapă filmările noului sezon. Înainte de a începe din nou munca, vedeta se bucură din plin de vară și își ține fanii la curent cu tot ceea ce în viața de zi cu zi, prin intermediul postărilor pe care le face pe Instagram.

Aceștia sunt recunoscători pentru faptul că află cele mai importante lucruri despre ea chiar de la prezentatoare, iar recent tot pentru cei care o la suflet încă de la începutul carierei sale, Ilinca Vandici a oferit un interviu sincer în care a spus clar că până acum câțiva ani, ea nu s-a considerat deloc o femeie frumoasă, pentru că avea mari probleme în ceea ce privește încrederea în sine. Crede că avea o părere nu tocmai bună despre ea, pe motiv că nimeni nu a fost în stare să îi cultive acel sentiment de iubire personală și de punere în valoare a aspectului fizic și nu numai. Odată cu trecerea timpului, a învățat să se iubească, să se considere o femeie frumoasă și, de asemenea, să se pună pe primul loc ceea ce este extrem de important.

„Foarte mari probleme am avut cu încrederea în mine, nu m-am considerat niciodată frumoasă, nimeni nu mi-a cultivat acest sentiment de iubire personală, de punere în valoare a aspectului fizic și nu numai, din păcate. Și atunci, cred că, până acum patru ani de zile, știam că sunt o tipă care arată bine sau care se îngrijește, dar nu eram conștientă de frumusețea mea sau valoarea mea.

De când am început să lucrez foarte mult cu mine, să înțeleg anumite lucruri foarte importante. Sunt conștientă și de asta și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare seară și dimineață în care mă rog. Și îi sunt recunoscătoare pentru toate darurile pe care mi le-a dat, inclusiv frumusețea. Dar repet, aveam foarte mari probleme cu încrederea în sine și până nu am reușit să lucrez această parte, n-am fost conștientă. Până acum ceva vreme, dacă îmi spuneai că-s frumoasă, nici măcar nu știam să primesc complimentul!”, a declarat Ilinca Vandici pentru cancan.ro.

Citeste si:
Culiță Sterp știe cine i-a furat seiful plin de bani: „Am avut...
Culiță Sterp știe cine i-a...

În cadrul aceluiași interviu, Ilinca Vandici a povestit faptul că părinții ei au fost cei din cauza cărora a avut problemele respective, deși au crescut-o așa cum au știut ei mai bine, i-au daut principii și valori după care se ghidează în viață, dar și cei șapte ani de acasă. Le este profund recunoscătoare și pentru faptul că i-au oferit tot ceea ce ave nevoie pentru a avea acest drum frumos în carieră, dar nu au fost în stare să îi ofere sprijinul necesar pe partea emoțională. Nu îi judecă, pentru că este conștientă de faptul că nici ei nu l-au primit la rândul lor, neștiind astfel cum să îl dea mai departe.

„Cred că generația părinților noștri este o generație care a făcut tot ce a putut să le dea copiilor tot ce au știut și au crezut mai bine. Însă atât au putut ei. Au pus accentul pe alte lucruri, pe care le apreciez foarte tare, mi-au dat principii, mi-au dat valori după care să mă ghidez, mi-au dat cei șapte ani de acasă. Mi-au oferit tot ce am avut nevoie ca să pot să am drumul ăsta frumos până aici, însă pe partea emoțională lucrurile au scârțâit. Pentru că nu au știut ei să facă asta, nici ei nu au primit la rândul lor.

Citeste si:
Ilinca Vandici, confesiuni despre divorț și relația cu tatăl fiului...
Ilinca Vandici, confesiuni...

Dar mi se pare că noi, generația mea, noi suntem generația vindecătoare, care deja are acces la informații, care deja conștientizează care sunt lucrurile pe care le-au primit sau nu le-au primit. Și, mai mult decât atât, au ambiția să dea mai departe mai bine și mai bun!”, a mai zis vedeta, pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.