Showbiz 24 Mai 2022 11:47 de Diana Oprișan
Ilinca Vandici a dat o serie de declarații despre soțul ei, pe care cei care au urmărit podcast-ul lui Damian Drăghici le-au criticat în fel și chip. Vedeta a pus accentul pe faptul că i-ar ierta acestuia orice, fără să ofere lămuriri inițial la ce anume a făcut referire, motiv pentru care oamenii au tras singurii concluziile.

Ilinca Vandici a încercat să lămurească situația

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de la noi din țară. Proiectul „Bravo, ai stil!” i-a adus o mulțime de fani, iar despre calitățile sale de moderatoare nimeni nu a avut ceva de comentat în cei peste zece de ani de carieră. Comentariile răutăcioase la adresa ei au apărut, la câteva zile după ce a acceptat invitația lui Damian Drăghici de a participa la podcast-ul lui Damian Drăghici, unde a făcut câteva mărturisiri despre partenerul ei de viață căruia a recunoscut că i-ar ierta orice, deoarece familia lor este cu mult mai importantă decât orice femeia care ar încerca să le strice frumoasa căsnicie.

În plus, vedeta a pus accentul pe faptul că doar datorită lui a avut parte de atât de multe momente frumoase și îi este recunoscătoare pentru tot. Ilinca Vandici a mai zis că nu există lucru pe care să îl poată face el și care să nu merite iertarea, de aceea s-a și confruntat cu mult hate pe rețelele sociale venit din partea unor oameni care până de curând o apreciau și îi urmăreau cu drag fiecare apariție.

„Nu pot să cred că zic asta. E groaznic. I-aș ierta absolut orice. Consider că iubirea și familia noastră e mai presus de o fufă, două, trei, care stau 10-15 minute și au plecat. Trebuie să ai putere să faci asta. Degeaba o zic numai din gură. El mi-a dat cele mai frumoase momente, mi-a dat rațiunea noastră ca și cuplu în acest moment și anume copilul.

N-am cum. Nu știu, omenește, ce-ar putea să facă un bărbat să nu-l iert. Nu există. Andrei, nu te uita la podcastul ăsta, că asta înseamnă că ți-am dat undă liberă. Dar, ce credeți, nu, nu e disponibil. Fetelor, tot la mine se întoarce, orice-ar fi, oricând ar fi!”, a declarat Ilinca Vandici, în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Deși a încercat să repare greșeala pe care a făcut-o, prin intermediul unor filmări pe care le-a distribuit în mediul online, dar și prin apariția sa în platoul emisiunii Teo Show de la Kanal D, dar tot efortul a fost în zadar. Telespectatorii au fost de părere că nu a încercat să facă altceva decât să se scuze și nu s-au oprit din a o critica, motiv pentru care frumoasa prezentatoare s-a enervat la culme. Recent, Ilinca Vandici a oferit noi declarații despre gafa pe care a făcut-o și este de părere că societatea nu face altceva decât să pună o oarecare umbră de presiune asupra oamenilor de care ea fuge în mod constant.

Citeste si:
Diana Șoșoacă, acuzații dure la adresa soțului, în plin divorț. De...
Diana Șoșoacă, acuzații dure...

„Am vrut să mă respect întotdeauna și să îmi respect publicul, tocmai de aceea merg la sală, mănânc sănătos, am grijă la aparițiile mele, cum mă îmbrac, cum mă machiez, ce spun, cum, ce fac, pentru că îi respect foarte mult pe cei care mă urmăresc și care mi-au fost alături de 17 ani.

Mă rog, societatea pune cumva o oarecare umbră de presiune asupra oamenilor, dar încerc să nu intru acolo foarte mult! Am avut surprize neplăcute și atât voi spune despre ceea ce s-a întâmplat!”, a declarat prezentatoarea, pentru cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.