Showbiz 10 Mai 2022 16:51 de Diana Oprișan
Ilinca Vandici are niște probeleme de sănătate care nu îi dau pace de câteva zile bune și din cauza cărora a ajuns pe perfuzii. Prezentatoarea de la Kanal D le-a vorbit fanelor sale despre stările prin care a trecut.

Ilinca Vandici a ajuns pe perfuzii

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi din țară, iar în ultima vreme atenția a căzut din nou asupra sa, din cauza declarațiilor controversate pe care le-a făcut despre soțul căruia a dat de înțeles că i-ar ierta orice indiferent despre ce ar fi vorba. La momentul acela, multe femei i-au criticat dur afirmațiile, iar la câteva săptămâni după aceea, prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” a sărit în apărarea ei, explicându-le clar oamenilor care a fost mesajul pe care a vrut să îl transmită.

Toate aceste sitiuații dificile prin care a trecut, dar și toate proiectele în care s-a implicat au făcut-o pe Ilinca Vandici să se confrunte cu oboseala din cauza căreia a avut de suferit și a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor, care i-au recomandat să stea la perfuzii. Vedeta nu s-a oprit din a-și face activitățile zilnice în ciuda faptului că nu se simțea deloc bine și chiar a mers la sală de la primele ore ale dimineții. Ea a crezut că dacă va face puțină mișcare, o să fie din ce în ce mai bine, ceea ce nu s-a întâmplat. Mai mult de atât, la finalul săptămânii, a mers la o nuntă și la un botez, iar acum se simte din ce mai rău.

„Ieri nu am mai făcut perfuzii, în schimb mi-a fost foarte rău, foarte rău. Am ținut eu neapărat să mă duc și la sală de dimineață. Deși nu ați crede pentru că am avut un weekend plin îmi este foarte rău. Vineri am făcut perfuzii, sâmbătă am făcut perfuzii, de la perfuzii m-am dus la nuntă. Duminică am făcut perfuzii, de la perfuzii m-am dus la botez. Că am zis dacă fac un pic de mișcare o să-mi fie bine. M-am simțit foarte bine după mișcare, doar că după amiază mi-a fost foarte rău. Problema este că acum mă simt efectiv umflată toată. Am un pic de treabă, sunt mai funcțională decât ieri… nu suport să fiu bolnavă, nu pot”, a povestit Ilinca Vandici, pe Instagram.

Ilinca Vandici le-a povestit celor care o urmăresc pe rețelele sociale faptul că are probleme și cu somnul și nu știe ce este de făcut în acest sens.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

„Mă trezesc, iar adorm, iar ațipesc, iar în secunda doi mă trezesc. Măi, e a doua noapte. Aaaa și ca să nu uit să vă spun că de două nopți nu dorm. Eu nu-mi dau seama ce se întâmplă. Deci, efectiv adorm, îmi simt corpul moale, adorm și mă bucur că adorm, în secunda doi mă trezesc”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Mai 2022 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.