Showbiz 4 Mai 2022 11:50 de Diana Oprișan
Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii Bravo, ai stil a simțit nevoia să se apare în urma declarațiilor controversate pe care le-a făcut despre soțul ei. Iată ce a declarat vedeta!

Ilinca Vandici a venit cu explicații, în sfârșit

În ultima vreme, Ilinca Vandiciu a fost invitată atât în podcast-ul pe care îl moderează Damian Drăghici, cât și în cadrul emisiunii 49 de întrebări cu Denise Rifai, unde a făcut niște declarații controversate despre partenerul ei de viață, Andrei Neacșu, căruia a spus că i-ar ierta orice indiferent despre ce ar fi vorba. În urma afirmațiilor sale, un val de hate imens din partea internauților a venit asupra sa. Multe femei au criticat-o pentru ceea ce a zis, fiind de părere că este inadmisbil ca o femeie să gândească în felul acesta indiferent dacă este persoană publică sau un om simplu de la țară.

Văzând că a fost criticată din toate părțile și că oamenii nu se mai opresc din a reacționa la filmările care circulă pe internet, prezentatoarea de la Kanal D a simțit nevoia să sară în apărarea sa și să le explice tuturor ce anume a vrut să spună, de fapt. Ilinca Vandici a mers în platoul emisiunii Teo Show pentru a se face auzită, dar a făcut și două filmări pe care le-a postat pe TikTok, pentru a lămuri pe toată lumea.

Dacă a reușit să îi facă să înțeleagă sau nu pe hateri ce a vrut să spună rămâne de văzut, dar cert este că prezentatoarea este de părere că oamenii au tras repede concluziile și că au mers mult prea departe. Unii s-au gândit, când ea a zis că i-ar ierta soțului ei orice, la crimă, la violență, dar și abuz, lucruri pe care în mod clar nu le-ar putea accepta niciodată din partea tatălui copilului ei. Ea a recunoscut că a greșit, dar și că au durut-o foarte tare reacțiile oamenilor, având în vedere faptul că ea s-a și implicat în diverse cauze umanitare de-a lungul timpului.

Am greșit. M-a durut foarte tare, practic vorbim de două apariții podcast-ul și «40 de întrebări». Din doua apariții de două ore jumătate, totul s-a redus la trei-patru răspunsuri a câte două minute! În general, mi-am asumat întotdeaua lucruri, nu știi cât mă doare! Nu accept momentele în care sunt jignită, eu nu am făcut asta. După tot ce s-a întâmplat, îmi vine foarte greu să mă uit la mine. Nu știu de ce nu am acordat mai multă atenție. Am lăsat să se înțeleagă altceva.Asta cu violența mă doare, eu susțin femeile, copiii. Andrei nu a fost în situația de a mă înșela. În schimb, în trecut, mi s-a întâmplat asta. Acel bărbat nu era soțul meu, era iubitul meu, și totuși l-am iertat pentru infidelitate!

Citeste si:
Claudia Pătrășcanu luptă pentru custodie. Scandalul dintre ea și...
Claudia Pătrășcanu luptă...

Dacă iert, nu înseamnă că accept sau promovez asta. Fiecare femeie are propriile reguli. Suntem oameni și suntem supuși greșelii. Am greșit pentru că nu mi-am găsit cuvintele potrivite. Totul s-a dus într-o zonă de violență, abuz, crimă!În 17 ani de carieră, am avut un discurs frumos, e prima oară când se întâmplă asta! E dureros! De o vreme încoace sunt foarte tristă, am luat pauză de la rețele de socializare. Am stat eu cu mine și am analizat”, a declarat Vandici, la Kanal D.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.