Mira a postat, pe contul ei oficial de Instagram, imagini îngrijorătoare de pe patul de spital, motiv pentru care fanii eu s-au panicat. Vedeta a ținut să precizeze că nu este vorba despre nimic grav, pentru a-i liniști pe cei care o au la suflet și care au crezut că are probleme grave de sănătate și de aceea era internată. Cântăreața a zis și de ce a ajuns acolo și ce i s-a întâmplat cu adevărat.

Mira, imagini îngrijorătoare de la spital

Mira a fost destul de activă, în ultima vreme, nu doar pe rețelele sociale, ci a susținut concerte în toată țara, unde s-au adunat mii de oameni care și-au dorit să o vadă și să cânte alături de ea cele mai cunoscute și iubite artiste de la noi din țară. Artista iubește să simtă energia fanilor ei în concerte și dă tot ceea ce are ea mai bun pe scenă, acesta fiind încă un motiv în plus pentru care oamenii o apreciază.

Cântăreața este fericită nu doar din punct de vedere al carierei sale, ci și din punct de vedere sentimental. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Levi pe care a susținut, în cadrul unui podcast, că l-a făcut să o pună mereu pe primul loc și să o iubească așa cum merită, deși el este genul acela de om care își calculează fiecare mișcare, de frica de a nu pierde timpul cu lucruri inutile, viața fiind extrem de scurtă din punctul lui de vedere. În mod clar, el este îndrăgostit la nebunie de ea, încearcă să îi facă pe plac și îi este alături la orice pas.

Recent, vedeta și-a anunțat fanii de pe rețelele sociale faptul că în următoarea perioadă nu va mai fi activă în mediul online, după ce s-a pozat pe patul de spital. În clipa aceeea, oamenii au crezut că i s-a întâmplat ceva grav, că are probleme grave de sănătate, dar ea i-a liniștit imediat spunându-le că nu este vorba despre ceva grav din fericire. Îndrăgita artistă a precizat că avut parte de o intervenție pe care a mai făcut-o și în urmă cu doi ani, dar despre care a refuzat să dea prea multe detalii.

”Astăzi am avut parte de o intervenție pe care am mai făcut-o și acum doi ani. Nu o să prea vreau să vorbesc despre asta fiindcă nu e nimic grav, doar că o să fiu puțin off de pe rețele până îmi revin complet”, a scris Mira, pe contul ei oficial de Instagram.

Citeste si:
Cum poţi programa aceeaşi reclamă cu video, imagini sau texte color
Cum poţi programa aceeaşi...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iulie 2022 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.