Declarațiile pe care le-a făcut George Buhnici au fost dur criticate de către multe vedete, dar și de către oamenii obișnuiți care au fost șocați de ceea ce a putut să spună jurnalistul. Soțul Lorenei Buhnici a afirmat, după cum toată lumea știe, că merge la mare pentru a vedea piele, dar nu orice fel de piele, ci una care să nu ai aibă celulită sau vergeturi, iar despre partenera lui a spus că arată precum o minoră.

Marina Almășan, scuze în fața femeilor care o urmăresc

În timp ce mii de oameni au încercat să îi explice lui George Buhnici faptul că tot ceea ce a zis este greșit, Marina Almășan a sărit în apărea acestuia, fără să se gândească măcar o secundă la consecințele afirmațiile sale. Vedeta le-a mărturisit oamenilor că ea nu a mai mers de zece ani la mare din cauza aspectului ei fizic, ci preferă să facă plajă și să se bronzeze în propria casă. Faptul că nu are forme pe care să le expună a determinat-o să procedeze în felul acesta.

De asemenea, ea a mai declarat și că este de acord cu tot ceea ce a zis George Buhnici legat de faptul că oamenii merg la mare să vadă ceva frumos, nu trupuri pline de „revărsări de slană și de acumulări de celulită”, motiv pentru care multă lume i-a sărit în cap și a criticat-o. Multe dintre femeile care au văzut interviul nu au fost de acord cu afirmațiile jurnalistului și implicit au luat-o la rost și pe Marina Almășan, dar și pe oricine i-a dat apă la moară.

La câteva zile distanță după ce a făcut toate acele afirmații controversate, Marina Almășan a simțit nevoia de a-și lua apărarea pe blogul personal, unde a afirmat că și-a imaginat faptul că ar fi fix același om, cu același chip, dar foarte grasă, cu același trecut și cu aceeași dragoste de părinți, copii și de oameni în general. Vedeta a încercat să trăiească puțin viața unei alte femei, care nu poate să se îmbrace așa cum își dorește și tocmai din acest motiv ar fi făcut acele afirmații legate de interviu controversat dat de Buhnici.

„După lecturi repetate, care mi-au provocat stări alternative de greață, mea culpa, tristețe, regret, silă, revoltă etc, am apelat, în final, la un instrument neașteptat. Salvator. Am închis ochii și mi-am imaginat că sunt… supraponderală. Că sunt fix același om, cu același chip, cu același trecut, aceeași meserie, aceleași năzuinți, aceeași dragoste de părinți, copii și oameni în general, doar că sunt …grasă. Nu grasă, FOARTE grasă.

Citeste si:
George Buhnici atrage din nou atenția asupra sa. Declarațiile...
George Buhnici atrage din nou...

Și tot cu ochii închiși, am încercat să trăiesc puțin viața unei astfel de femei. Faptul că nu reușește să poarte niciodată rochiile care i-ar plăcea, faptul că lumea în jur se uită chiorâș la ea. Unii ghiolbani chiar o ironizează, faptul că, ori de câte ori se privește în oglindă, oftează, iar când privește spre colegele sale de birou, mult mai suple, oftează din nou”, a notat Marina Almășan, pe blogul său.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iulie 2022 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.