Marina Almășan este de partea lui George Buhnici. Vedeta a a vrut să știe toată lumea în tabăra cui se află, așa că a transmis un mesaj controversat în cadrul unui interviu.

George Buhnici, apărat de Marina Almășan

George Buhnici și-a pus o mulțime de oameni în cap, care i-au criticat afirmațiile dure pe care le-a făcut despre femeile care au celulită și vergeturi și care aleg să meargă la mare, să își expună trupurile imperfecte la soare, în timp ce el merge pentru a le vedea pielea fină, ceea ce în mod evident nu se întâmplă. De asemenea, acesta a mai afirmat și că este un bărbat norocos pentru simplul fapt că partenera lui de viață arată precum o minoră, acesta fiind un alt motiv pentru care internetul a luat-o razna și l-a criticat în cel mai dur mod posibil.

În ultimele zile, toată lumea vorbește despre gafa pe care George Buhnici a făcut-o în timpul unui interviu pe care l-a acordat în timp ce se afla la malul mării, la Neversea. Cei mai mulți dintre cei care și-au dat cu părerea până acum au fost împotriva spuselor partenerului de viață al Lorenei Buhnici, dar nu este și cazul Marinei Almășan care este de partea jurnalistului și care și-a dorit ca toată lumea să știe lucrul acesta.

„Nu am mai fost la mare de zece ani. Prefer să mă bronzez pe terasa casei mele, unde nu mă vede nimeni. Nu mai am forme pe care să le expun în public. Prin urmare, convinsă fiind că trupul meu adună destule hibe, m-am expus mereu cu zgârcenie în public, considerând (la fel ca și Buhnici) că lumea vine la mare ca să se bucure de frumos. Nu de revărsări de slană și de acumulări de celulită”, a declarat Marina Almășan, pentru playtech.ro.

Vedeta a spus clar că este de părere, la fel ca și George Buhnici, de faptul că oamenii merg la mare să se bucure de ceva frumos și tocmai pentru că ea nu mai are de oferit „ceva frumos” privitorilor, ceea ce este total greșit după părerea multora. Mai mult de atât, ea a spus că nici pe vremea când mergea la mare, nu își expunea formele peste tot, dar acum nu mai este cazul, pentru că au trecut zece ani de când nu a mai mers la plajă din cauza aspectului ei fizic.

Citeste si:
Călătorie spre aventură: Obțineți permisul pentru barcă și...
Călătorie spre aventură:...

„Băile mele de soare se întâmplau mai mereu pe la câte-o periferie de plajă, mai totdeauna în costum de baie întreg și invariabil la primele ore ale dimineții. Uram să fie multă lume în jur, ca să nu devin obiect de studiu. Mai mult decât atât, fiecare mers la mare era precedat de câte-o cură de slăbire draconică, asociată unui program intensiv de gimnastică acasă sau prin Parcul Floreasca, înfășurată în celofan pe sub treningul cât mai gros”, a mai zis ea, pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iulie 2022 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.