Iulia Albu l-a desființat pe George Buhnici în stilul ei caracteristic, după ce mai multe vedete au făcut același lucru. Jurnalistul a făcut o serie de afirmații controversate despre femeile cu vergeturi și care au, de asemenea, celulită. Întregul internet a luat-o razna, iar la scurt timp după ce interviul a ajuns în mediul online, toată lumea vorbea despre el.

Iulia Albu l-a desființat pe soțul Lorenei Buhnici

Având în vedere situația, mulți au așteptat reacția unor vedete precum Dana Budeanu sau Iulia Albu, primele declarații venind în cazul de față din partea celei de-a doua. Criticul de modă a zis că tot ceea ce se întâmplă la momentul actual cu George Buhnici este, de fapt, o sinucidere mediatică. Pentru ea nu a fost niciodată o plăcere să distrugă imaginea nimănui, dar crede că în general societatea face lucrul acesta, în cipa în care cineva întrece măsura, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui George Buhnici.

„În legătură cu sinuciderea mediatică a domnului George Buhnici, despre care vuiește tot Internetul. Nu am și nu am avut niciodată nicio plăcere să distrug imaginea nimănui. Nu cred că este normal să zdrobești un om atunci când este jos, indiferent cine este, DAR DA, societatea va face asta atunci când cineva trece peste limită. Domnule Buhnici, sunteți un om MIC. Soția dumneavoastră nu arată ca o minoră, ci ca o FEMEIE, așa cum și alte femei arată ca FEMEI. Mă îngrijorează sincer faptul că declarați că “șansa” dumneavoastră “in viață a fost ca soția” dumneavoastră “arată ca o minoră”. Oare ce doriți sa spuneți? Aveți ceva de mărturisit?”, a scris Iulia Albu, pe pagina sa oficială de Facebook.

Criticul de modă și George Buhnici nu au fost niciodată apropiați, iar acum după ce a făcut asemenea declarații în spațiul publicul, vedeta a declarat că nici nu i-ar plăcea să aibă în preajmă o persoană precum el. Mai mult de atât, Iulia Albu este de părere că și brand-urile care au colaborat cu el vor fi ceva mai selective și chiar și persoanele care îl urmăreau pe rețelele sociale, din când în când. Iulia Albu a atras atenția și asupra faptului că nu i s-a pus pistolul la tâmplă să spună acele lucruri, ci a făcut-o cu bună știință, fără a se gândi desigur la faptul că va declanșa un întreg război împotriva lui pe internet.

„Înțeleg că veți fi mai selectiv de acum înainte cu aparițiile dumneavoastră “pe sticlă”. Cu siguranță și brandurile cu care lucrați vor deveni mai selective de acum încolo și chiar și noi, cei care vă urmăream din când în când sau nu. Întâmplator, interviul l-ați acordat unora dintre colegii mei de la Antena Stars și nu îmi amintesc să vă fi pus cineva pistolul la tâmpla. Vă deranjează că nu a fost “cosmetizat” pentru dumneavoastră?„(...) dacă “vrei să te împrietenești cu mine trebuie să îmi arați mai mult decât un decolteu”. Eu sigur nu vreau să mă “împrietenesc” cu cineva ca tine ”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...

În ultima parte a postării sale, Iulia Albu l-a comparat pe George Buhnici cu Colo, pe numele lui Alexandru Bălan, care la fel a făcut niște afirmații dure despre femei și și-a luat mult hate la vremea respectivă.

„Și dumneavoastră insistați să credeți că totul este o mare conspirație pentru a vă discredita. Când ajungi să faci review “tehnic” propriei soții în fața unei tari, arătându-i din multiple unghiuri silueta, când îți permiți să critici TOATE femeile din univers și să sexualizezi minorele, de altfel tu fiind tată de fată, acesta este momentul când ȘTII că TOȚI te vor pune la zid. (...) Ne esti decât un alt COLO”, a zis Iulia Albu la final.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2022 - 05 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.