Eva Măruță își sărbătorește ziua de naștere, iar părinții ei nu au putut lăsa o asemenea zi să treacă neobservată. Ambii i-au transmis toate gândurile lor bune și pe rețelele sociale, dar i-au pregătit și o surpriză de zile mari, pentru a-și aminti ziua aceasta de naștere mereu.

Eva Măruță, zi de naștere plină de surprize

Ziua de astăzi este una extrem de importantă atât pentru Eva Măruță, cât și pentru părinții și fratele ei care sunt recunoscători pentru faptul că micuța a venit în viața lor. Pentru a-i arăta cât de mult o iubesc nu doar prin intermediul cuvintelor, ci și cu ajutorul faptelor David, Andra și Cătălin Măruță i-au organizat până la cel mai mic detaliu o petrecere de zile mari de care s-a bucurat din tot sufletul și la care au fost invitate o mulțime de persoane dragi lor.

La petrecerea aniversară, a fost invitat și Dorian Popa care a avut grijă ca micuții să se simtă bine și pe care copiii îl adoră. Vloggerul s-a distrat de minune și a avut mereu zâmbetul pe buze, semn că s-a bucurat să fie alături de ei într-un moment atât de important pentru întreaga familie. Mai mult de atât, Andra i-a transmis și un mesaj emoționant pe rețelele sociale, dând de înțeles că este foarte recunoscătoare pentru ceea ce i se întâmplă și pentru că are un copil pentru ea.

Cătălin Măruță a făcut și el o postare pentru fiica lui care astăzi împlinește șapte ani și pe care o iubește enorm. I-a transmis că vrea să lupte pentru visurile ei, să fie sănătoasă și cu inima plină de curaj.

‘’7 ani ce când te-am privit și te-am ținut prima oară în brațe. La mulți ani, Eva, minunea noastră! Te iubim!’’, a scris Andra, pe social media.


‘’La mulți ani, fetița mea cu suflet mare! Să fii mereu sănătoasă, cu inima plină de curaj, să te lupți pentru visurile tale! Te iubesc’’, a transmis Cătălin Măruță, la rândul lui.

Nu doar părinții ei au avut grijă să îi facă ziua de naștere mai frumoasă, ci și cei care o urmăresc în mediul online și care o apreciază. Pe mulți dintre ei i-a făcut să zâmbească măcar o dată pe Story, pe vlog sau în TikTok-urile pe care părinții ei le-au postat, iar ei au decis să o facă la rândul lor să zâmbească în momentul în care va vedea cât de multe persoane s-au gândit la ea și i-au scris cu ocazia zilei sale de naștere.

Citeste si:
Selly împlinește astăzi 22 de ani! Cum își petrecea ziua de naștere...
Selly împlinește astăzi 22 de...

„La mulți ani frumoși și sanatosi!😘🤗❤️cu siguranta ai avut o petrecere minunata🥰”, „ La mulți ani,copil dulce! 🤍”, „La mulți ani binecuvântați de Domnul,prințesă frumoasă!🙏😇💙😘🥰🤗”, „La mulți ani fericiți și sănătoși, Eva!🎂🎊🎈💕😍”, „La mulți ani minunați și sănătoși! ❤️👏”, „La mulți ani frumusete de copil!!!!!🌸🌸🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iulie 2022 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.