George Buhnici a fost luat în vizor și de către CNA, după ce CNCD s-a autosesizat deja în acest caz. Totul a pornit de la afirmațiile controversate pe care jurnalistul le-a făcut în timpului unui interviu pe care l-a acordat în timp ce se afla la Neversea și despre care tot internetul vorbește acum.

CNA l-a luat în vizor pe George Buhnici

George Buhnici și-a pus o mulțime de oameni în cap, după ce a făcut câteva declarații șocante pentru mulți dintre cei care aveau pretenții de la el, mai ales că este un jurnalist cu ani de experiență în spate care se presupune că ar trebui să știe care sunt consecințele în cazul de față.

Ei bine, partenerul de viață al Lorenei Buhnici a spus că el merge la mare să vadă piele fără vergeturi și fără celulită și le-a spus femeilor care nu au o piele perfectă de care să se bucure și el, când ajunge pe litoral, să investească în sală, nu în tatuaje, moment în care au început reacțiile dure pe social media și nu doar din partea oamenilor obișnuiți, ci și din partea colegilor lui de breaslă care au fost complet dezamăgiți și uimiți de ceea ce a putut spune, dar și din partea multor artiști din țara noastră care au făcut postări în acest sens pe Instagram, dar mai ales pe TikTok, unde au fost văzute de milioane de oameni.

„Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la ț**e și la b**i? Aia vreau să văd la mare!”, a spus George Buhnici, pentru Antena Stars.

Se pare că CNA intervine pentru prima dată în cazul unui vlogger, iar instituția a spus că va analiza canalul de YouTube al lui George Buhnici, pentru a se asigura că nu a încălcat regulile. Mai mult de atât, Monica Gubernat a precizat că au o nouă lege, iar pentru că soțul Lorenei Buhnici este vlogger, se va autosesiza în cazul de față. De asemenea, a precizat că vor vedea cum este procedura de monitorizare și că va exista, mai mult ca sigur, un raport scris și de vizionare și că mai apoi jurnalistul va fi notificat.

Citeste si:
George Buhnici atrage din nou atenția asupra sa. Declarațiile...
George Buhnici atrage din nou...

”Pentru că avem o nouă lege şi pentru că George Buhnici este vlogger, mă voi autosesiza în acest caz”, a declarat Monica Gubernat, reprezentant al CNA, potrivit libertatea.ro.

”Vom vedea cum este procedura de monitorizare. Însă în mod sigur va exista un raport scris şi apoi vizionare în timpul şedinţei publice. Iar George Buhnici va fi notificat”, a mai zis Monica Gubernat.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.