Oana Roman nu mai poate să tacă în ceea ce privește „scandalul vergeturilor”, așa cum a fost el numit pe toate rețelele sociale. Deși se află într-o vacanță de vis unde se presupune că ar trebui să se bucure de timpul ei liber, partenera de viață a lui Marius Elisei și-a făcut timp să le transmită soților Buhnici niște mesaje tăioase.

Oana Roman pus-o la zid și pe soția lui George Buhnici

Oana Roman este una dintre acele vedete de la noi din țară care s-au confruntat cu kilogramele în plus. Fiica lui Petre Roman a fost dur criticată dur de oamenii din jurul ei pentru faptul că nu s-a încadrat în standardele de frumusețe impuse de societate, iar acest lucru s-a întâmplat timp de mai bine de 25 de ani. Au fost momente în care tot bullying-ul pe care l-a primit a afectat-o enorm, dar și o lungă perioadă a vieții sale în care obosise să mai pună la suflet ceea ce spuneau gurile despre ea.

Afirmațiile lui George Buhnici au șocat-o pe Oana Roman care, inițial, a vrut să se abțină de la orice fel de comentariu despre scandalul momentului, din simplul motiv că este în vacanță și se bucură de timpul ei liber alături de cei dragi. Cu toate acestea, la un moment dat, ea nu a mai putut să tacă și i-a transmis un mesaj dur lui George Buhnici, despre care nici ea nu și-a făcut o părere prea bună. La câteva ore după ce l-a pus la punct pe cunoscutul jurnalist, a luat-o la rost și pe partenera acestuia de viață.

Oana Roman este uimită și de atitudinea adoptată de Lorena Buhnici, având în vedere situația pe care a creat-o soțul și este de părere că dacă ar fi fost în locul ei, nu ar fi făcut altceva decât să intre în pământ de rușine și să dispară din spațiul public. În plus, i-a transmis vedetei că nici ea, nici soțul ei nu au loc într-o societate civilizată, având în vedere că și ea inclusiv a jignit o femeie, pe pagina sa oficială de Facebook, din cauza kilogramelor în plus.

„Apoi azi, din paradisul meu, văd asta. De ce ar vrea cineva să facă așa ceva? De ce să jignești gratuit o ființă umană pe care nu o cunoști și despre care nu știi nimic? De ce să fii rău, primitiv și ticălos? De ce? Cu ce te ajută? De unde vine instinctul de a face rău? Ce poate zace într-un om ca să poată face așa ceva? Shame on you, doamna Buhnici. Aș intra în pământ de rușine și aș dispărea din spațiul public. Aș face acte de caritate și aș merge la biserică să mă rog pentru liniștea sufletului. În mod normal tu nu ai loc într-o societate civilizată. Nici tu, nici soțul tău”, a transmis Oana Roman, pe contul ei de Instagram.

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iulie 2022 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.