Sebastian Dobrincu, păgubit cu 40.000 de euro după ce și-a pierdut cardul, a reușit să rezolve situația, dând de înțeles că persoana care nu a procedat așa cum ar fi trebuit în acest caz va fi pedepsită așa cum se cuvine. Partenerul de viață al Ioanei Ignat se bucură, totuși, că neatenția lui a avut un final fericit.

Sebastian Dobrincu a rămas fără 40.000 de euro

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Sebastian Dobrincu este unul dintre cei mai bogați tineri de la noi din țară, fiind în același timp un antreprenor foarte bun. Acesta are o avere impresionantă despre care a vorbit în repetate rânduri, mai ales în podcast-urile unde a mers în ultimele luni, dar de care este mândru, pentru că nu i-a picat nimic din cer. El a muncit din greu pentru fiecare bănuț pe care îl are acum și nu are de gând să se oprească aici, deoarece este tânăr, are toată viața înainte și are de gând să facă mai mulți bani.

Ei bine, zilele acestea, a rămas foarte ușor fără 40.000 de euro, după ce într-o clipă de neatenție și-a pierdut cardul. Cineva l-a găsit și și-a cumpărat mai apoi tot ceea ce i-a poftit inima, dar mai apoi oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, deoarece Sebastian Dobrincu a apelat la ajutorul lor fiind de-a dreptul disperat să recupereze suma de bani pe care persoana respectivă a cheltuit-o cu atât de mare lejeritate.

Sincer din fire cu toți cei care îl urmăresc pe contul lui de Instagram, Sebastian Dobrincu le-a vorbit oamenilor despre situația dificilă prin care a trecut și cum a rămas fără nici mai mult, nici mai puțin de 40.000 de euro pe care, din fericire, a reușit să îi recupereze. Mai mult de atât, la final, a ținut să precizeze că omul respectiv ar fi putut să fie puțin mai inteligent și să facă tranzacții online, nu să meargă prin magazine, pentru că acum își va cumpăra Dior din închisoare.

‘’Am recuperat banii, vă dați seama. A început și Poliția o anchetă. Nu mă mai întrebați de PIN. Era un card de credit. Dacă îl ducea mintea făcea tranzacții online, nu mergea în magazine și în restaurante pline de camere. O să poarte Dior la închisoare acum”, a povestit Sebastian Dobrincu.

Citeste si:
Care era, de fapt, planul lui Daniel Balaciu. Dana Roba a povestit...
Care era, de fapt, planul lui...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iulie 2022 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.