Răbdarea lui Sebastian Dobrincu a ajuns la final, în ceea ce o privește pe fosta lui parteneră de viață, vloggerița Mimi, care nu doar că a apărut în mai multe emisiuni vorbind despre ea, dar a spus și lucruri menite să îl pună într-o lumină proastă. Acesta nu s-a mai putut abține, iar în cel mai recent podcast în care a fost invitat a vorbit despre situația respectivă.

Lui Sebastian Dobrincu i-a ajuns răbdarea la limită

La momentul actual, Sebastian Dobrincu este într-o relație cu Ioana Ignat alături de care pare fericit și împlinit în adevăratul sens al cuvântului. Acesta se bucură de fiecare moment pe care îl petrec împreună, dar nu poate ignora faptul că anumite persoane din trecutul său nu îi dau pace și fac ce fac și reușesc să îl facă să pară personajul negativ din poveste, cum a fost în cazul lui Mimi, fosta lui iubită pe care o respectă, în ciuda afirmațiilor făcute de ea.

Partenerul de viață al Ioanei Ignat a dorit, la un moment dat, să își ia o povară de pe suflet și a mărturisit că își cere scuze în fața fostei iubite, pentru toate dățile în care i-a greșit. Nu i se pare normal, mai ales că au avut o relație bazată pe iubire, ca ea să meargă acum în tot felul de emisiuni și să inventeze anumite lucruri despre el, să spună că merge des la psiholog, când ei știau care este realitatea.

Din punctul lui de vedere, într-un cuplu lucrurile ar trebui să se rezolve civilizat, iar partenerii ar trebui să discute unul cu altul despre toate problemele care au apărut pe parcurs. Faptul că nu au fost sinceri unul cu celălalt a dăunat foarte mult, dar cu toate acestea, tânărul milionar nu îi poartă pică, o iubește, o respectă și, de asemenea, îi dorește tot bine din lume. Speră și că va înțelege faptul că oamenii nu pot fi niciodată după bunul plac al celor de lângă ei.

„Un exemplu concret: fosta mea iubită, Mimi, care încă minte despre mine prin presă merge foarte des la psiholog. Și ea mi-a recunoscut că merge atât de des. Și-a creat o relație cu psihologul ăla și mergea din prietenie.

Normal ar fi ca într-un cuplu lucrurile să se rezolve civilizat, nu să mergi în podcasturi, mai și mințind. Oamenii nu pot fi modelați după cum dorești tu. Eu o iubesc și o respect la fel de mult și îi doresc bine. Ea ultima dată îmi spunea că mă urăște. Cu ce te ajută pe tine? Îmi cer scuze pentru tot ce i-am greșit. Mi-aș dori să nu mai inventeze povești despre mine”, a declarat Sebastian Dobrincu, în podcast-ul de la Pro FM.

Citeste si:
Mircea Eremia, despre participarea fostei sale iubite la Survivor....
Mircea Eremia, despre...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iulie 2022 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.