Sebastian Dobrincu a fost întrebat de ce anume poartă aceeași geacă la filmările pentru emisiunea „Imperiul Leilor”, iar el a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri și a dat detalii semnificative din spatele camerelor de filmat.

Sebastian Dobrincu a dat din casă

Partenerul de viață al Ioanei Ignat este unul dintre cei cinci investitori de la „Imperiul Leilor”, despre care cei de acasă și-au pus tot felul de întrebări. Pe lângă faptul că face parte din acest proiect inedit, Sebastian Dobrincu este unul dintre cei mai de succes tineri din țara noastră, are foarte mulți bani și, așa cum era de așteptat, nu a cunoscut succesul la noi în țară, ci peste hotare după ce a fost exmatriculat din România.

A dat Bacalaureatul american, s-a stabilit acolo și a studiat la una dintre cele mai bune facultați din lume, ajungând să fie numit ”Cel mai tânăr milionar din Silicon Valley”. Mai mult de atât, tânărul a fost remarcat și de revista Forbes și a ajuns să dețină o avere de peste două milioane de euro. Având în vedere toți banii pe care îi are, mulți au ajuns să se întrebe de ce anume poartă aceleași haine la filmările emisiunii „Imperiul Leilor”, iar el a decis să lămurească odată pentru totdeauna situația.

Ei bine, se pare că nu a fost dorința sa, ci a organizatorilor care l-au obligat să se prezinte în platou cu aceleași haine de fiecare dată. Nu doar el trece prin această situație, ci și toți ceilalți colegi pe care îi are.


„Așa ne-au forțat, să purtăm aceleași haine. Dar le curățăm zilnic, să știi”, a explicat Sebastian Dobrincu, pe pagina sa de Facebok.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Aprilie 2022 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.