Mircea Eremia și-a dat cu părerea despre participarea fostei sale partenere de viață, Maria Lungu, la Survivor România. Aceasta face parte din echipa Războinicilor, doar că nu le-a intrat la inimă colegilor ei, s-a certat cu unele dintre fete și nici cei de acasă nu o simpatizează prea tare sau, cel puțin, asta au dat de înțeles în secțiunea de comentarii.

Mircea Eremia, despre participarea Mariei Lungu la Survivor

Survivor România a fost una dintre cele mai așteptate emisiuni de la noi din țară. Deși au fost dfizuate doar două ediții din noul sezon, cei de acasă și-au putut face deja o impresie despre persoanele care au decis să participe anul acesta. Dacă despre Faimoși mai știau câte ceva încă dinainte de a participa la acest concurs, despre Războinici nu pot spune același lucru. Una dintre persoanele care face parte din echipa Războinicillor este nimeni alta decât Maria Lungu, fosta parteneră de viață a lui Mircea Eremia.

Femeia nu a ajuns deloc la inimile telespectatorilor, pe motiv că din prima a dat de înțeles că echipa în sine nu contează pentru ea, nu cooperează deloc și chiar s-a certat cu unele dintre colegele sale. La testimoniale, a mai zis și că ea nu a decis să participe la Survivor România pentru nimeni în afară de ea, ceea ce din punctul unora de vedere este un real dezavantaj, mai ales că în primele luni de concurs spiritul de echipă are un rol foarte important,

Fostul ei iubit a fost rugat să își dea cu părerea despre participarea Mariei Lungu în cadrul emisiunii de la Pro TV și speră ca ea să își îndeplinească visul legat de acest concurs. De asemenea, fratele Alinei Eremia a zis că nu mai vorbește deloc cu ea de foarte mult timp și nu mai există nimic între ei.

„Noi nu mai vorbim de multă vreme. Nu mai există nimic între noi. Ce pot să zic despre participarea ei? Îi doresc multă baftă în tot ceea ce face. Sper să își îndeplinească visul legat de acest concurs”, a declarat Mircea Eremia, pentru fanatik.ro.

Mircea Eremia a mai zis și că și-ar fi dorit să plece și el în Republica Dominicană, au existat niște discuții în acest sens, doar că nu s-au mai legat lucrurile până la urmă.

Citeste si:
George Tănase și Ionuț George, concurenți la America Express 2024....
George Tănase și Ionuț...

„Am fost mai mai demult în niște discuții despre participarea la Survivor. Eu mi-aș dori să particip”, a mai zis el, pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Ianuarie 2023 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.