Oana Roman a fost jignită de mulți bărbați la viața ei și tocmai de aceea nu s-a mai putut abține să nu reacționeze în urma afirmațiilor pe care George Buhnici le-a făcut despre femeile care au vergeturi și celulită și cărora, de asemenea, le-a transmis că ar trebuie să meargă mai des la sală, nu să investească în tatuaje. Partenera de viață a lui Marius Elisei nu este în mod clar de acord cu declarațiile lui și chiar dacă multe persoane o critică și pe ea, de data aceasta au fost de acord cu fiecare cuvânt.

Oana Roman, jignită de mulți bărbați de-a lungul timpului

De ani buni, Oana Roman duce o luptă grea cu kilogramele în plus și chiar dacă a mai slăpit, tot nu a ajuns să se încadreze în standardele de frumusețe impuse de societate. În cazul ei, schimbarea este una evidentă, iar multe dintre fanele sau au felicitat-o și i-au cerut sfaturi în ceea ce privește procesul de slăbire prin care a trecut.

Conștientă de faptul că nu are o siluetă de invidiat, fiica lui Petre Roman a încercat să se accepte mereu așa cum este, fără să pună la suflet ceea ce au zis alții despre ea, dar a avut și momente în care a clacat, în care a simțit că nu mai poate continua și că îi sunt adresate niște cuvinte atât de dure fără niciun sens. A avut și zile în care a reacționat pe rețelele sociale și le-a dat replica gurilor rele care o enervau atât de tare, încât o făceau să afirme lucruri pe care le regreta mai apoi.

De 25 de ani, Oana Roman a fost judecată în fel și chip din cauza kilogramelor în plus, iar acum când George Buhnici a făcut afirmații controversate despre toate femeile care trec prin aceeași situație. Partenera de viață a lui Marius Elisei nu a vrut inițial să se bage în acest scandal, pentru că este în vacanță și pentru că i s-a părut sub demnitatea ei să comenteze inepțiile unui asemenea om, dar a zis totuși ce avea pe suflet.

"Dragii mei, fiind în vacanță nu am vrut să comentez nimic legat de afirmațiile lansate de George Buhnici lansate in mediul online. Mi s-a părut ca este sub demnitatea mea sa comentez inepțiile unui om despre care eu nu am cuvinte efectiv.", a declarat Oana Roma, pe Instagram.

"(...) Azi am văzut însă o postare care a ridicat o problemă la care ma gadesc si eu, si anume la ipocrizia celor din online. (...) 25 de ani cât eu am fost călcată în picioare pentru ca eram grasă, nimeni nu a reacționat. 25 de ani ați tăcut, nimeni nu a sărit in sus si nu a zis nimic. (...) Era misto pentru că toată lumea o călca în picioare pe Oana Roman, era amuzant. Și nu numai eu am fost asa. Am fost jignita ani la rand de bărbati, dar și de femei. (...) Nu e corect. Ce a spus omul ala este o mizerie fara margini. (...) ", a mai zis vedeta.

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2022 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.