Dan Capatos a avut și el ceva de zis legat de afirmațiile pe care George Burcea le-a făcut la Neversea și care au făcut înconjurul internetului. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că partenerul de viață al Lorenei Buhnici a avut câte ceva de comentat despre femeile care au câteva kilograme în plus, despre cele care au vergeturi, pe motiv că el merge la mare să vadă trupuri perfecte, nu persoane care nu merg la sală și care decid cu toate acestea să își lase corpurile la vedere și care, de asemenea, se simt bine în pielea lor.

Cum a reacționat Dan Capatos, după ce a urmărit afirmațiile lui Buhnici

Mai mult de atât, el a spus și că se bucură de faptul că soția lui arată ca o minoră și că nu are astfel de probleme, iar ea nu a avut nimic de zis în acest sens, ci doar a zâmbit semn că îi plăcea tot ceea ce auzea, după părerea celor care au urmărit și au analizat filmarea respectivă, iar mai apoi și-au dat cu părerea în secțiiunea de comentarii. Multe persoane publice fie ele femei sau bărbați, și-au dat cu părerea despre acest subiect.

Unele dintre ele au avut ceva serios de zis, au tras un semnal de alarmă și le-au transmis femeilor că ar trebui să ase accepte și să se iubească fix așa cum sunt, iar altele au făcut doar câteva glume mai ales pe seama afirmației conform căreia Lorena Buhnici ar arăta întocmai ca o minoră.

Dan Capatos nu a putut să tacă nici el, iar în cadrul emisiunii sale de la miezul nopții, a făcut o serie de afirmații dure din care, cel mai probabil, trăiește cu speranța că George Buhnici va reține ceva și va ține cont data viitoare, când îl ia gura pe dinainte. Ei bine, moderatorul a zis că jurnalistul ar fi trebuit să afirme că fiind în cadrul unui festival, la mare, a exagerat în ceea ce privește consumul de alcool și pur și simplu nu a gândit prea mult ceea ce a zis, iar în felul acesta nu s-ar mai fi creat atât de multă agitație în jurul său. Din păcate, nu a făcut lucrul acesta și a părut că a zis toate acele lucruri la adresa femeilor, pentru că așa a gândit-o.

”Cred că din momentul în care a început și a încercat să repare toate aceste prostii pe care le-a spus altfel decât <> care cred că ar fi fost acceptat ca răspuns și mai rapid și mult mai ușor decât tot baletul pe care a încercat să-l facă după, că-l urmăresc nu știu cine, nu știu ce cu războiul, dar să legi frânturi de puzzle-uri de acolo, de acolo și de acolo.

Citeste si:
Mama Geta sare în apărarea lui Culiță Sterp. Afirmații dure despre...
Mama Geta sare în apărarea...

Asta înseamnă să fii puțin paranoic când nu mai reușești să vezi cu adevărat ce se întâmplă. N-a făcut asta (...) E halucinant. Prin prisma acestei explicații abia începi să te uiți atent la ce a zis, că dacă n-ar fi construit deloc această urzeală a tronurilor împotriva lui, unde printre rânduri încearcă să-i spună că din Rusia încearcă să-i facă ceva rău? N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe (...)”, a declarat Dan Capatos, la Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Iulie 2022 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.