Amna a povestit, în cadrul celui mai recent podcast în care a fost invitată, faptul că fiul ei are probleme serioase de sănătate și că aflat exact ce are micuțul ei, după ce a mers în Turcia unde a făcut niște investigații ceva mai amănunțite. Din câte a spus chiar blondina, copilul răcea foarte tare și nu avea nici cea mai vagă idee de ce anume, iar acest lucru a determinat-o să ceară ajutorul specialiștilor.

Amna, despre problemele de sănătate ale fiului ei

Amna este genul acela de femeie pe care fanii o văd cu zâmbetul pe buze în fața camerelor de filmat, chiar dacă viața nu îi dă mereu motive să fie fericită. Artista a trecut prin multe momente grele de-a lungul vieții sale, iar una dintre cele mai mari provocări a fost aceea de a-și crește copilul de una singură, după ce partenerul ei de viață a decis că vrea să meargă pe drumul lui, deși visau la întemeierea unei familii împreună.

Deși venirea pe lume a fiului ei a fost cel mai frumos care i s-a putut întâmpla, a venit la pachet și cu o serie de responsabilități și probleme pe care vedeta nu credea că le va avea vreodată. De exemplu, invitată în cadrul podcast-ului pe care Cătălin Măruță îl moderează pe YouTube, cântăreața a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are David și pentru care a fost nevoită să apeleze la câțiva medici din Turcia. Aceștia i-au pus repede diagnosticul.

”Ne-am întors din Turcia. Am descoperit cu astm pe bază de alergii care nu ne dădea pace și nu înțelegeam ce se întâmplă. Am făcut niște investigații și în țară, de-a lungul anilor răcea foarte puternic și nu înțelegeam de ce... I s-a activat acest astm pe bază de alergii, dar era alergic la ciocolată. Dimineața mânca cereale cu ciocolata, mânca foarte des ciocolată”, a declarat Amna, în podcastul amintit.

Fiul Amnei ajungea de cele mai multe ori la spital, pe perfuzii din cauza faptului că răcea puternic, iar mama lui nu mai știa ce anume să-i facă, pentru a-i fi bine. După ce medicii de la noi din țară au dovedit că nu cum să îi ajute, artista a ajuns repede la concluzia că ar trebui să meargă în afara țării, mai exact în Turcia, unde David a fost diagnosticat cu astm pe baza unei alergii la ciocolată. Acum, copilul în vârstă de opt ani este sub tratament, iar starea lui este mai bună.

Citeste si:
Cătălin Bordea, declarații emoționante la câteva zile după moartea...
Cătălin Bordea, declarații...

”Acum suntem sub un tratament de 7 luni de zile, vom merge la control și vom fi bine cu siguranță”, a mai zis artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.