Au trecut trei ani de când Amna a decis să divorțeze de tatăl copilului ei, în urmă cu aproximativ trei ani, iar de atunci în viața sa au avut loc multe schimbări, deși blondina nu a reușit să își refacă viața între timp. Cântăreața este gata, însă, pentru o nouă iubire, căreia a spus că i-ar ierta aproape orice, mai ales dacă la mijloc ar fi și un copil.

Amna, despre schimbările din viața sa în urma divorțului

Nu mai este un secret pentru niciunul dintre fanii Amnei faptul că artista a suferit enorm de pe urma divorțului de tatăl copilului ei. Deși au trecut mai bine de trei ani de atunci, artista nu și-a revenit complet, pentru că a trăit niște momente care au marcat-o profund. Având în vedere că nu au avut un trecut prea frumos din punct de vedere sentimanental, a venit vremea să își dea voie să iubească din nou.

"Mi se pare că bărbatul trebuie să curteze și femeia să se lase curtată. Nu neapărat că să se lase greu, dar cumva să vadă că prezintă interes. Dar dacă este o ceartă sau ne contrăm pe un anumit subiect, o situație, chiar dacă am greșit, nu fac eu primul pas, aștept să facă el. Sunt niște lucruri peste care nu poți trece dacă ești într-un anumit fel. Nici nu îmi plac bărbații care nu sunt luptători. E un zid pe care ți-l pui și cine este smart și vrea cu adevărat, are răbdare cu tine, altfel așa am fi pentru toată lumea și nu mă interesează asta.", a declarat Amna, pentru ego.ro.

De asemenea, vedeta a spus când a fost întrebată dacă ar fi pregătită să se recăsătorească că dacă ar fi primit aceeași întrebare în urmă cu un an, răspunsul ei ar fi fost unul negativ. Acum, însă, cântăreața ar fi dispusă să își refacă viața, în momentul în care ar întâlni omul potrivit și, de asemenea, se vede îmbrăcând rochia de mireasă și dând o petrecere de zile mari în cinstea iubirii lor. Fanii acesteia se bucură enorm pentru ea din simplul motiv că a reușit să treacă peste momentele grele din viața sa și să privească încrezătoare spre viitor.

"Să mă recăsătoresc? Dacă mă întrebai acum un an spuneam „Doamne ferește”, dar acum aș spune „De ce, nu, dacă este omul potrivit?”. Chiar aș îmbrăca și rochia de mireasă. Ce are rochia de mireasă? Acum aș face mare, mare petrecere. De trei zile și trei nopți. Aș face o petrecere mare de tot.", a mai zis ea.

Citeste si:
Feli Donose are un nou iubit după despărțirea de tatăl fiicei sale:...
Feli Donose are un nou iubit...

Frumoasa artistă a mai povestit și că ar fi dispusă să treacă peste orice greșeală, dacă simte că partenerul ei regretă cu adevărat tot ceea ce a făcut și dacă sunt niște copii la mijloc, pe care i-ar avea împreună. Blondina consideră că odată cu vârsta, se mai schimbă perspectiva și că, de asemenea, este importantă comunicarea, deoarece poate salva multe, multe relații.

"În principiu, cred că aș ierta foarte multe lucruri, aproape orice, atât timp cât s-ar purta niște discuții super mature și super asumate, dacă aș vedea în ochii omului regret și mi-ar da încredere că nu se va repeta. Spre exemplu, să zicem că suntem într-o relație de 10 ani și a „călcat strâmb”, dar îl văd că se tăvălește pe jos și că îi pare rău cu adevărat sau dacă la mijloc sunt 3 copii, e posibil să iert. Degeaba spunem că nu iertăm, dar putem să ne dăm seama că după 3-4 întâlniri cu 4-5 rătăciți că am pierdut un om care a greșit la un moment dat. Dau un exemplu, nu că aș fi pusă în situația asta. Odată cu vârsta se mai schimbă perspectiva. Consider că atunci când este comunicare se pot salva multe relații. Dar în ziua de azi oamenii nu mai repară, aruncă.", a adăugat ea.

Citeste si:
Amna și Larisa Udilă, afectate de explozia din Istanbul: „Dumnezeu...
Amna și Larisa Udilă,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.