Cătălin Botezatu are ceva probleme de sănătate despre care s-a tot vorbit în ultimii, iar în ciuda acestora, cunoscutul designer se ține bine pe picioare. El a povestit care sunt sacrificiile pe care le face atât pentru a se menține în formă, cât și pentru ca sănătatea să nu îi mai joace feste.

Cătălin Botezatu, meniu strict pentru a se menține în formă

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că până acum, Cătălin Botezatu s-a confruntat cu o mulțime de probleme de sănătate, că are cinci stenturi montate la inimă, dar și că s-a operat de cancer. Unii nu-i mai dădeau șanse de a trăi, dar se pare că starea lui este din ce în ce mai bine, în primul și în primul rând, pentru că are mare grijă de alimentația sa. Îndrăgitul designer a vorbit, într-un interviu pe care l-a acordat recent, desăre felul în care s-a organizat la începutul acestei veri în ceea ce privește alimentația sa.

Fostul jurat de la Kanal D a spus că are un meniu special, din simplul motiv că își dorește să fie sănătos. A renunțat la tot ceea ce înseamnă carne, dar are momente în care simte nevoia să consume pește alb. I se pare groaznic faptul că nu mai poate consuma grăsimi, pâine și nici măcar prăjituri. Ceea ce mănâncă din plin sunt legumele pentru care folosește numai ulei de măsline și pe care le asortează cu risotto.

Deși pare greu de crezut pentru mulți dintre cei care îl urmăresc , el a ținut să precizeze faptul că sunt rare momentele în care se cântărește. Face lucrul acesta, în special în clipa în care își dă seama că niște pantaloni fit pe care îi are îi vin largi. Tot el a povestit că a slăbit deja aproximativ șase kilograme, fără a depune un efort considerabil.

”Am un meniu special acum pentru că vreau să fiu sănătos și atunci mi-am dat seama că nu trebuie să mai mănânc ca un animal tot felul de animale. Am început vara prin a mânca fără carne, totul fără carne, din când în când puțin pește alb, fără grăsimi, fără prăjituri, ceea ce e groaznic, fără pâine, din când în când puțină focaccia, așa de gust. Mănânc foarte multe legume, risotto de toate felurile, folosesc doar ulei de măsline, mănânc salată multă și cam atât.

Citeste si:
Cum să-ți planifici lista de cumpărături pentru o dietă...
Cum să-ți planifici lista de...

Mă cântăresc foarte rar să văd, așa, ce greutate mai am. Știi când mă cântăresc? Când văd că anumite haine mai fit îmi sunt largi, atunci zic: Opa. Am slăbit vreo 6 kilograme, dar așa, fără să fac nimic, de la începutul verii până acum”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Iulie 2022 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.