În ultima vreme, pe internet, au apărut tot felul de zvonuri conform cărora Cătălin Botezatu ar avea din nou grave probleme de sănătate. De asemenea, s-a spus că ar avea o pancreatită acută și că, de asemenea, ar fi făcut mai multe controale medicale în acest sens. Ei bine, acesta auzind tot ceea s-a zis în ultimele săptămâni despre el, a decis să spună întregul adevăr despre problemele sale.

Cătălin Botezatu a dat cărțile pe față în ceea ce privește problemele sale de sănătate

Viața lui Cătălin Botezatu nu a fost doar lapte și miere. Creatorului de modă deși îi merge de minune din punct de vedere financiar, nu poate spune același lucru și despre sănătatea sa.

În urmă cu un an, acesta a avut niște probleme grave, a mers în afara țării pentru a face niște controale și analize amănunțite, iar după aceea starea lui a început să se mai îmbunătățească, iar de atunci, el nu a mai făcut vreo vizită semnificativă la medic sau cel puțin asta a susținut el, la scurtă vreme după ce s-a răspândit informația conform căreia ar avea o pancreatită acută cu care se confruntă de ceva vreme.

Creatorul de modă a decis să ofere mai multe informații despre starea lui de sănătate, tocmai pentru a lămuri întreaga situație. Pentru început, Cătălin Botezatu a povestit că nu a mai fost în niciun spital de un an și că toate informațiile care apar acum sunt bucăți din interviurile ceva mai vechi pe care le-a acordat. În plus, el a spus că poate fi contactat oricând, iar cei care vor face acest lucru vor afla mereu adevărul chiar de la el.

“Nu am fost la nici un spital de un an! Știri sau interviuri vechi, pe care le-am dat cu luni sau ani chiar în urmă, apar ca noutăți acum. Nu am mai fost la control de un an, mă simt foarte bine. Presa și televiziunile mă pot suna oricând, sunt persoană publică și răspund la un telefon. Să mă sune să le spun adevărul!”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru click.ro.

În urmă cu doar câteva zile, chiar el a spus că în timp ce se întorcea de la Monaco a avut o durere groaznică la nivelul abdomenului, dar nu s-a speriat pentru că mereu este cineva alături de el, care îi sare în ajutor, în caz de nevoie.

“Veneam de la Monaco și am aterizat pe aeroportul din Timișoara și acolo mi s-a întâmplat. M-am confruntat cu o durere groaznică la nivelul abdomenului și bineînțeles al pancreasului. A fost spontană. (…) Niciodată nu am fost singur, tot timpul e cineva lângă mine, sunt ok.”, a mai declarat el pentru viva.ro.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iulie 2022 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.