Oana Roman pleacă în vacanță fără Marius Elisei, dar alături de fiica pe care o au împreună, deși problemele dintre ei s-au rezolvat. Vedeta a decis să explice și de ce nu poate să se bucure de câteva zile libere alături de ele, dar a menționat și că nu regretă neapărat, pe motiv că au plecat mereu împreună , iar de data aceasta ar vrea să se bucure de timp de calitate alături de Isa.

Oana Roman, vacanță fără Marius Elisei

Oana Roman și-a făcut deja planurile pentru această vară și se pare că unele dintre ele nu îi au în plan și pe partenerul ei de viață, Marius Elisei. Fiica lui Petre Roman ca merge în vacanță doar alături de fiica ei, deoarece tatăl micuței are foarte multă treabă, deoarece este o perioadă foarte aglomerată, în care clientele lor dau foarte multe comenzi.

Vedetei nu îi pare răi neapărat, dar este de părere că se distrează de minune și când sunt toți trei, deși oamenii din jurul lor le spun că ar trebui să plece și amândoi pe undeva, pentru că le-a crescut copilul și îl pot lăsa pe undeva și să plece undeva în vacanță, unde să se bucure cu adevărat de puținele lor zile libere. În același timp, vedeta a spus că ambii încearcă să păstreze un echilibru în relația lor, dar asta nu înseamnă că le iese de fiecare dată. Fiecare face eforturi în acest sens, iar Oana Roman este de părere că dacă se vor strădui suficient, totul va ieși așa cum își doresc.

”Marius are foarte multă treabă pentru că e o perioadă în care doamnele comandă destul de mult, și el trebuie să se ocupe să facă tot ce înseamnă colete, livrări, și atunci am zis că plecăm doar noi două. E frumos și când suntem toți trei, pentru că noi întotdeauna am fost în vacanță împreună. Foarte rar, cel puțin în ultimii ani, am plecat doar eu cu el undeva și lumea ne spune că Iza e mare, și putem să o lăsăm undeva 2-3 zile să plecăm doar noi, dar nouă ne place foarte mult să mergem împreună și să petrecem timp împreună pentru că nu ne plictisim niciodată.”, a declarat Oana Roman, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Din fericire, lucrurile stau ceva mai bine între ei, deoarece în urmă cu câteva zile, relația lor părea că a ajuns la final. Aceștia nu au putut sta prea departe unul de celălalt, iar el a fost cel care a făcut primii pași spre împăcare. Fiica lui Petre Roman crede că le este mai bine împreună decât separați și tocmai de aceea a zis că ar trebui să mai dea o șansă iubirii lor.

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

‘’El a făcut niște pași de data asta. Cumva, ne dăm seama că separat ne mai rău decât ne e împreună. Nu doar el a greșit de-a lungul timpului, și eu le am pe ale mele. El nu vorbește ca mine, este mai introvertit. Eu vorbesc, eu mă descarc și peste 5 minute mi-a trecut. El nu este așa. Uneori încercăm să vorbim și nu vrea să vorbească și atunci comunicarea e mai grea. Avem momente când reușim să comunică foarte bine, dar sunt momente în care vedem lucrurile diferit și poate nu reușim să ne ascultăm cum trebuie. Poate dacă am fi altfel, ne-am plictisi. Eu a trebuit să învăț să las de la mine, să nu mai fiu atât de impulsivă cum eram. Nu sunt ușor de suportat, sunt conștientă’’, a declarat Oana Roman, pentru Xtra Night Show.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Iulie 2022 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.