Oana Roman nu a renunțat la ideea de a se muta în Franța, doar pentru că în ultima vreme nu a mai vorbit despre acest subiect. Vedeta a dat de înțeles într-un interviu faptul că își pregătește terenul în ceea ce privește plecarea sa din țară, doar că momentan fiica sa o ține pe loc.

Oana Roman, despre mutarea în Franța

Oana Roman trece printr-o perioadă extrem de tensionată. Vedeta s-a despărțit de partenerul ei de viață, după care acesta și-a făcut curaj și a făcut pași importanți spre împăcare și au sfârșit din nou împreună. În plus, la câteva zile după ce au decis să se împace, cei doi îndrăgostiți au avut o apariție la TV împreună, unde au vorbit despre motivele pentru care au ajuns la acele neînțelegeri.

Subiectul despre care nu a mai vorbit deloc pe Instagram și nici în vreunul dintre interviurile sale este cel legat de mutarea în Franța. Partenera de viață a lui Marius Elisei nu a renunțat deloc la ideea de a-și trăi viața în care de care s-a îndrăgostit și unde visează de multă vreme să plece, doar că momentan este nevoie să mai rămână în România. Vedeta a spus că fiica ei este clasa a doua și că nui poate să o mute acum de la școala unde învață, deoarece îi va veni foarte greu să o facă, așa că va lua în calcul varianta aceasta, după ce ea va termina clasa a cincea.

„Eu încep să îmi pregătesc terenul! Prietenele mele foarte bune de-o viață sunt acolo. Am trei prietene, foarte importante pentru mine, toate trei stau acolo, deci cumva am și gașcă. Nu am lăsat deoparte sub nicio formă acest plan al meu, dimpotrivă muncesc la el și faptul că merg anul ăsta acolo este un pas în plus pentru că am deja niște conexiuni, niște viitoare întâlniri cu niște oameni în vederea unor proiecte pe care să le fac acolo și așa mai departe. Începe să se concretizeze, încet-încet, pas cu pas’’, a declarat Oana Roman, conform spynews.ro.

Din păcate, mai are de așteptat până își va vedea visul împlinit, dar nu regretă nimic, pentru că toate sacrificiile pe care le face sunt pentru fiica ei, pe care o iubește mai mult decât orice pe lume și pentru care este în stare de orice, inclusiv să se pună pe ea pe primul loc.

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

‘’Isa intră în clasa a doua, nu pot să o iau la mijlocul circuitului și atunci probabil o să ne pregătim, în momentul în care ea o să intre în următorul ciclu de școală să înceapă acolo. Dar până atunci trebuie să o dau la Institutul Francez să învețe limba corect. Probabil că în momentul în care ea va trece în clasa a cincea o să ne organizăm atunci, înainte’’, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iulie 2022 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.