Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat, după ce în urmă cu câteva săptămâni, fiica lui Petre Roman declara peste tot faptul că de data aceasta frumoase lor poveste de iubire chiar a ajuns la final. Ei bine, în urmă cu doar câteva ore au apărut împreună în cadrul unei emisiuni TV, unde păreau mai fericiți ca niciodată și unde, de asemenea, au discuta despre împăcarea lor la care nimeni nu mai spera.

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat

Marius Elisei și Oana Roman au avut parte și încă au de o iubire cu năbădăi. Cei doi au crezut că sunt suflete pereche și că nu vor avea motive să se certe vreodată, s-au iubit atât de tare, încât au decis să își întemeieze o familie, iar la scurt timp după aceea a venit pe lume fiica lor. În urmă cu mai bine de un an, aceștia au decis să divorțeze la notar chiar în luna în care întreaga lume sărbătorea iubirea, motiv pentru care fata lor a fost cea care a avut cel mai tare de suferit și nu și-a revenit pentru multă vreme.

De asemenea, la câteva luni după divorț s-au împăcat, pentru că și-au dat seama că viețile lor n-au sens în lipsa celuilalt, iar de atunci și până de curând nu au mai avut niște neînțelegeri atât de mari, încât să ajungă să se despartă. Deși părea că nimic nu mai funcționează între ei și că nu vor lua în calcul varianta împăcării, recent au oferit un interviu împreună în care au spus lumii întregi că s-au împăcat, că sunt bine, iar acest lucru s-a întâmplat doar pentru că Marius Elisei a făcut pași importanți în acest sens, la fel ca și data trecută.

„Împăcarea, cumva, eu trebuie să recunosc că el a făcut niște pași de data asta, mulți. Importante este că trebuie să facem în așa fel încât să ne dăm seama că separat ne e mai rău decât ne e împreună”, a declarat Oana Roman, la XNS.

Marius Elisei este de părere că ar trebui să discute problemele pe care le au sincer, pentru că în ziua în care partenera lui a făcut anunțul despre separare a plecat de acasă supărată pe un subiect despre care ar fi trebui să vorbească.

„Trebuia să ne înțelegem reciproc, că nu sunt doar eu. (…) Nu doar eu am probleme. De acasă a plecat cu un vibe și a ajuns aici cu alt vibe. A plecat de acasă cu o chestie, cu un subiect pe care trebuia să îl discute. Ai ajuns aici și, de fapt, ai sucit. Ideea este că am trecut peste acel moment. Doar ea știe dacă a avut dreptate sau nu. Eu fac tot ce pot. Acum, depinde cum ea vede și cum percepe”, a zis Marius Elisei, în cadrul aceleiași emisiuni.

Citeste si:
Marius Elisei, un bărbat fericit și liniștit. Ce a spus despre noua...
Marius Elisei, un bărbat...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iulie 2022 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.