În ultima vreme, semnele că Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean ar forma un cuplu par tot mai clare pentru fanii celor doi. Ei au plecat într-o vacanță de vis împreună, de unde au postat mai multe imagini provocatoare care le-au atras atenția imediat oamenilor de pe internet care au tras repede concluzia și au răspândit zvonul conform căruia ar fi împreună. Este sau nu adevărat!?

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au afișat împreună

De câteva zile bune, pe internet circulă informația conform căreia Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești ar fi împreună, după ce au început să se afișeze tot mai des împreună pe rețelele sociale. Având în vedere că la început nu au vorbit deloc despre acest aspect și i-au lăsat pe fani să tragă singuri concluziile, așa cum era de așteptat cei mai mulți dintre ei au ajuns la concluzia că formează un cuplu, doar că momentan păstrează tăcerea în acest sens.

Timpul a trecut, iar admiratorii lor au simțit nevoia să primească o serie de explicații din partea lor. Cunoscutul cântăreț de manele a spus clar că nu există mai mult decât o simplă prietenie între el și focoasa blondină și, de asemenea, că au plecat în vacanță pentru a filma un nou videoclip, nu pentru a se bucura de timpul lor liber în calitate de cuplu, așa cum au spus unii.

Vorbele nu sunt în concordanță cu faptele, deoarece la scurt timp după ce Bogdan de la Ploiești a negat zvonurile conform cărora ar forma un cuplu, aceștia au apărut îmbrățișându-se pe TikTok, moment în care oamenii i-au pus din nou la îndoială spusele. De asemenea, manelistul a spus că el și blondina se înțeleg ca frați, iar în secțiunea de comentarii cineva s-a legat de acest aspect și a primit la scurt timp după un răspuns din partea artistului care i-a transmis că încă sunt frați, dar că orice om mai greșește.

„Nu mai sunteți frați?”, l-a întrebat cineva pe TikTok.

„Ba da, dar oricem om greșește”, a fost răspunsul lui Bogdan de la Ploiești.

Cristina Pucean a vorbit și ea despre relația lor și a spus clar că nici măcar ea nu știe sigur dacă este sau nu ceva între ea și Bogdan de la Ploiești.

Citeste si:
Betty Salam, adevărul din spatele numelui său de scenă. De ce nu...
Betty Salam, adevărul din...

„Ce sa zic, măi? Nici eu nu știu daca este sau nu ceva intre noi. Daca e sa fie ceva, o sa fiți primii care veți afla despre acest lucru”, a declarat Cristina Pucean, potrivit wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iulie 2022 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.