În urmă cu câteva luni bune, Bogdan de la Ploiești și-a anunțat toți fanii că a luat decizia de a se muta în Elveția alături de familia sa, urmând să își deschidă o afacere acolo.

Bogdan de la Ploiești rămâne în țară

Bogdan de la Ploiești a reușit să își întristeze toate fanele, care nu sunt deloc puține, când le-a anunțat că vrea să se mute definitiv din țară, urmând să revină când ar fi avut concerte sau alte evenimente importante pentru el.

În urmă cu doar câteva zile, acesta și-a făcut o operație de micșorare a nasului, iar în timpul recuperării sale a aflat o veste care i-a dat toate planurile peste cap și anume că nu va mai pleca din țară, pentru că el și părinții lui nu au obținut actele necesare pentru a deschide restaurantul mutl visat în Elveția, așa că își vor îndeplini visul acasă, în România, iar cântărețul nu va fi nevoit să se mute.

Vestea cea mare a dat-o chiar el pe rețelele sociale și deși fanele au fost în extaz, bucuria artistului nu a fost la fel de mare având în vedere că avea totul pus la punct, iar acum părinții lui sunt nevoiți să se întoarcă. Deși nu a mers totul ca la carte, Bogdan de la Ploiești nu și-a pierdut speranța și vrea ca într-o zi lucrurile să se așeze în favoarea sa și să se poată muta în țara pe care o iubește atât de tare.

"Am sucit totul la 180 de grade, părinții mei vin acasă și o să deschidem aici la București un restaurant pentru că în Elveția nu mi s-a aprobat. Speram cu timpul că se vor așeza lucrurile si o sa stau si acolo. Eu iubesc foarte mult această țara (Elveția)", a declarat artistul, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Aprilie 2022 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.