Bogdan de la Ploiești a reușit să își îngrijoreze serios fanii de pe rețelele sociale, după ce s-a filmat pe patul de spital și cu nișrte bandaje pe față. Artistul nu i-a ținut în suspans și le-a mărturisit imediat ceea ce i s-a întâmplat și cum ajuns pe mâinile medicilor.

De ce a ajuns artistul la spital

Bogdan de la Ploiești a decis să își facă o intervenție chirurgicală la nivelul nasului și nu a putut să nu își țină admiratorii la curent în ceea ce privește starea lui de sănătate. Manelistul a postat câteva filmări de pe patul de spital, iar imediat după, zeci de oameni i-au dat mesaje, pentru a se asigura că este bine nefiind clar pentru mulți dintre aceștia ce anume i s-a întâmplat.

Ei bine, Bogdan de la Ploiești nu are niciun fel de problemă de sănătate, ci și-a făcut o rinoplastie. Acesta a decis că a venit vremea pentru o schimbare, dar le este recunoscător fanilor care au crezut că i s-a întâmplat ceva grav, s-au gândit la el și i-au scris. El nu a dat prea multe detalii despre intervenție, dar a promis că o va face și că ca reveni cu forțe proaspete, cel mai probabil, după ce își va reveni.


‘’Sunt bine sănătos, vă mulțumesc din suflet pentru mesaje. Nu mă așteptam să primesc atâtea mesaje. Vă iubesc din suflet, vă mulțumesc. Dumnezeu mă iubește și eu pe EL mai mult. Bineînțeles și pe voi. Respect maxim de la BDLP-ul vostru. Revin în forță maximă să cutremurăm România. E doar o operație la nas, a ieșit cu succes, revin cu detalii luni’’, a transmis artistul, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Martie 2022 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.