Inna a fost luată în vizor de către cei de la Ferrrari și pusă deja pe lista lor neagră. Din câte a declarat chiar Romina Gingaș, compania italiană ar fi fost deranjată de activitățile artistei de la petrecerea în care a și primit bolidul respectiv. Momentan, cântăreața nu a declarat nimic în acest sens, dar cei care o urmăresc încă așteaptă câteva declarații din partea ei.

De ce au luat-o cei de la Ferrari în vizor pe Inna

În urmă cu doar câteva săptămâni, casa de discuri unde este semnată frumoasa artistă a organizat o petrecere în cinstea artistei, unde au fost invitate mai multe persoane publice, prieteni de-ai cântăreței, dar și cei din echipă care au ajutat-o să ajungă atât de sus și care au susținut-o încă de la începutul carierei sale. Undeva aproape de finalul evenimentului, Inna a primit cadou un Ferrari, iar la scurt timp a fost pusă pe lista neagră a companiei italiene.

Cea care a ieșit în față cu o serie de declarații în acest este nimeni alta decât partenera de viață a lui Piero Ferrari, Romina Gingaș, care deține 10% din acțiunile companiei. Femeia a mărturisit că ei s-ar fi folosit de imaginea brand-ului fără să întrebe dacă le este permis sau nu lucrul acesta. Astfel, aceștia au luat în considerare posibiltatea ca artista să ajungă pe lista neagră a gigantului italian pe care se află și alte staruri internaționale.

O altă vedetă importantă care a ajuns pe lista respectivă este nimeni altul decât Justin Bieber, care nu mai are voie să cumpere niciun Ferrari în viitor, deoarece a pătat imaginea companiei în urmă cu mai mulți ani. Îi va fi greu sau aproape imposbil să fie șters de pe listă având în vedere acțiunile sale.


“Ferrari este un brand internațional, iar când vorbim de evenimente și diverse moduri de publicitate ale persoanelor publice care se asociază cu Ferrari, trebuie respectată și partea legală ce vine din partea acestui brand pentru care s-a muncit din greu timp de 75 de ani. Am fost dezamăgită să văd un astfel de eveniment și am primit peste 10 apeluri în legătură cu acest aspect, culmea, de la clienți surprinși că cineva din Maranello și-ar fi dat vreodată acordul pentru un astfel de eveniment.”, a declarat Romina Gingaș, pentru cancan.ro.

Citeste si:
Formula 1: Acesta este noul Ferrari SF-24
Formula 1: Acesta este noul...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iulie 2022 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.