Inna a făcut zece miliarde de vizualizări pe toate platformele, iar seara trecută, casa ei de discuri a dat o petrecere de zile mari în cinstea artistei. Vedeta a avut parte, pe lângă toate surprizele care i s-au pregătit și de un cadou în valoare de aproximativ 350.000 de euro, ceea ce nici măcar ei nu i-a venit să creadă.

Inna, despre cel mai greu moment din cariera sa

Inna este una dintre artistele de la noi din țară care nu a făcut furori doar aici, ci și peste hotare. Cântăreața a visat mereu să ajungă unde este acum, dar era conștientă de faptul că nu toate visurile se împlinesc și nu se aștepta ca tocmai al ei să se materializeze atât de frumos. Recent, îndrăgita artistă a făcut zece miliaoarde de vizualizări pe toate plarformele, iar cei de la Global Records au dat o petrecere de zile mari în cinstea ei, în timpul căreia i-au oferit acesteia Ferrari în valoare de sute de mii de euro.

Partenera de viață a lui Deliric nu se aștepta la una ca asta, dar s-a bucurat enorm și i-a făcut deja și primul test. În timpul petrecerii, artista a și ținut un concert scurt pentru lumea prezentă, iar la un moment dat s-a aruncat în public, moment pe care mai mult ca sigur oamenii prezenți nu vor reuși să îl uite. În cadrul unui interviu pe care l-a acordat, Inna a povestit că ea se vede aceeași fată pe nume Alexandra care a mers de la Neptun la București pentru a-și îndeplini visul.

„Lucrurile s-au întâmplat și eu tot mă simt aceeași fată, Alexandra, care a venit de la Neptun la Constanța și, mai apoi, la București, să-mi îndeplinesc visul. Eu visam în trecut că voi ajunge aici, doar că nu toate visele devin realitate. Mi-am dorit foarte mult să ajung aici și am muncit foarte mult să ajung aici. Am trecut prin rele și prin bune și sunt aici”, a declarat Inna, la Antena Stars.


Mai apoi, Inna a vorbit și despre cel mai greu moment din cariera sa și anume când a lansat cea de-a doua piesă din cariera sa. De ce? Ei bine, pentru că simțea o mare presiune asupra sa având în vedere faptul că prima ei melodie avusese un succes colosal și voia ca aceea să o depășească. Deși și-a făcut foarte multe griji în acest sens, melodia respectivă a fost mult mai ascultată decât prima și așa mai departe până a ajuns să aibă zece miliarde de vizualizări.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Inna să fie, dacă nu era cântăreață. Artista nu visa...
Ce ar fi vrut Inna să fie,...

„Cel mai greu moment din cariera mea a fost lansarea celei de-a doua piese. Cu toții știu că prima mea piesă a fost cea mai de succes și atunci, ca să lansez ceva la fel de succes ca prima, este o cumpănă. A fost un moment greu, dar a devenit a doua mai succes decât prima și așa mai departe”, a continuat ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iunie 2022 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.