Inna a avut o perioadă în care a crezut că i s-a dus cariera de râpă, în perioada pandemiei când a lipsit foarte mult de pe scenă și când nici măcar în studio nu mai stătea la fel ca în trecut. La vremea aceea, cântăreața își făcea tot felul de gânduri și credea că nimic nu va mai fi ca înainte. Aproape că își pierduse de tot speranța, dar a fost ajutată să treacă peste acele momente grele de către partenerul ei de viață, Deliric.

Inna a vorbit despre perioada în care cariera sa a fost în pericol

Elena Alexandra Apostoleanu, cunoscută de lumea întreagă drept Inna, este una dintre artistele din România care a reușit să facă furori și peste hotare. Zeci de mii de oameni se adună la concertele sale de peste hotare, cântă alături de ea și plâng când o văd pentru prima dată, ceea ce nu se întâmplă și la noi în țară, unde cântăreața nu este apreciată mereu la adevărata sa valoare.

În timpul pandemiei, ca mulți alți artiști, Inna a avut de suferit și a crezut că i-a ajuns cariera la final, în ciuda faptului că nu a încetat să muncească nici măcar o clipă. Vedeta a mărturisit că iubește să fie pe scenă și să stea în studio, să compună muzică, iar pandemia i-a furat cel mai de preț lucru și anume revederea față în față cu fanii ei. Și-a făcut griji serioase, când și-a dat seama că lucrurile încep să fie din ce în ce mai grave, dar se bucură că acum totul a revenit la normal, iar revederea cu admiratorii a fost, cel mai probabil, una pe care nu o va uita niciodată.

„Am muncit foarte mult în pandemie. Cred că jumătate-jumătate. La un moment dat, am crezut că mi-am pierdut meseria. Mie îmi place foarte mult să fiu pe scenă. Îmi place să stau în studio, îmi place să compun muzică, dar îmi place să fiu pe scenă. Și atunci când am văzut că devine din ce în ce mai serios, recunosc că am avut o teamă. Dar totul a revenit la normal și mă simt foarte bine.

Oricât de mult m-aș fi ambiționat eu, recunosc că, de data asta, nu stătea în puterea mea. Eu sunt în mod normal ambițioasă, pandemia m-a trecut prin fel și fel de stări”, a declarat Inna, la Antena Stars.


Deși a fost o perioadă dificilă din multe puncte de vedere, artista este recunoscătoare pentru faptul că l-a avut alături de ea pe Deliric, bărbatul de care s-a îndrăgostit și care o susține la fel de tare cum îl susține și ea la rândul ei. În vremea în care pandemia pusese stăpânire pe întreaga lume, artistul i-a fost un real sprijin, iar pentru ea care nu trecea tocmai prin cele mai plăcute stări a contat enorm.

Citeste si:
Mihai Zmărăndescu regretă că a participat la Survivor România:...
Mihai Zmărăndescu regretă că...

„Mă susține foarte mult. E iubitul pe care mi l-am dorit foarte mult timp. E un drăguț și mă susține la fel de mult cât îl susțin și eu pe el”, a mai zis cântăreața.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iunie 2022 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.