Showbiz 29 Mai 2022 13:26 de Diana Oprișan
Inna a fost huiduită de public la Satu Mare, după ce a decis să salute oamenii prezenți în limba maghiară, fix în momentul în care a urcat pe scenă. Din câte au spus unele dintre persoanele de la concert, se pare au existat anumiți oameni care au decis să plece, după ce au asistat la acest moment.

Inna, criticată pentru că a salutat publicul în maghiară

Gestul pe care l-a făcut Inna la începutul concertului, susținut în urmă cu doar câteva ore în Satu Mare, a împărțit internetul și nu numai în două tabere. Fix în clipa în care artista a urcat pe scenă, cântăreața i-a salutat pe oamenii care s-au strâns într-un număr foarte mare să o vadă în limba maghiară, ceea ce a lăsat loc de intepretări. Unii au făcut-o praf pe iubita lui Deliric pentru lucrul acesta și au acuzat-o că ar fi primit bani din partea organizatorilor să spună acele cuvinte, fiind de părere că este foarte riscant ceea ce a făcut, având în vedere că mai multe persoane au decis să plece, după ce au asistat la acel moment.

În schimb, unii au considerat că Inna și-a salutat publicul în maghiară, doar pentru a-i face, într-un fel sau altul, că nu există diferențe între ei și că pentru ea, aflată în fața lor să le cânte, nu au existat și nu vor exista vreodată diferențe. Cineva nu s-a putut abține și i-a atenționat pe cei care au aruncat cu noroi în artistă că și în Budapesta i-a salutat pe oameni în limba română, tot în ideea de a le arăta că sunt la fel, cel puțin pentru ea, dar nu i-au înțeles gestul prea mulți dintre cei prezenți.

În ciuda momentului de la început pe seama cărora s-au făcut mai apoi foarte, foarte multe comentarii, concertul Innei a fost unul excepțional, oamenii au cântat alături de ea mai ales piesele în limba română și s-au bucurat să o vadă și pe una dintre scenele din România, având în vedere că lucrul acesta se întâmplă din ce în ce mai rar, în ultimii ani de când are un imens succes peste hotare.

„Cât ți-a oferit Gabor să zici Mitcsinálsz Satu mare ?”, „Asta e ea poate a vrut doar să înțelegem că nu există rivalitate când vine vorba de a fi om, sau poate a fost o greșeală făcută într-un moment ne potrivit, ori cum asemenea greșeală nu prea e permisă nici când, dar poate ea nu credea că rivalitatea între Unguri și ardeleni nu e așa de mare”,

Citeste si:
Centura Satu Mare, deschisă circulației cu o întârziere de un an și...
Centura Satu Mare a fost...

„De, probabil și în Budapesta a salutat în Română, nu? Tot așa să înțelegem că nu există rivalitate. Riscant ce a făcut. Cică unii au plecat de la concert după acel moment. Cred că mai bine o scoteau pe ea cu totul și de la concert și din ora”, E un fel de prostituție, oricum Inna e o chestie comercială din care mulți câștigă bani, cu muzica nu prea are treaba”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.