Adda a povestit, în cadrul podcast-ului moderat de Cătălin Măruță, cum anume l-a cunoscut pe partenerul ei de viață care a cerut-o în căsătorie după doar șase luni de relație, cel mai probabil pentru că a văzut din prima că ea este femeia alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții.

Adda, despre momentul în care l-a cunoscut pe Cătălin Rizea

Adda a avut parte de doi ani plini de schimbări, de probleme de sănătate și de provocări care i-au schimbat viața în totalitate. Ea a preferat să stea o vreme retrasă, pentru că nu știa exact cum să pună în balanță toate acele lucruri și cum să rămână pe linia de plutire. După mai bine de un în care nu a știut exact de ce suferă și după ce a fost tratată pentru o boală greșită, artista a aflat că suferă de boala Lyme.

După ce s-a mai liniștit, ea a mers în podcast-ul lui Măruță unde a vorbit despre această experiență, dar și despre momentul în care l-a cunoscut pe partenerul ei de viață, Cătălin Rizea. Adda și soțul ei s-au întâlnit, după ce ea a susținut un concert undeva la mare, pe plajă, când un prieten de-ai lui voia să formeze un cuplu cu amica ei, dar au ajuns să fie ei într-o relație, iar după șase luni să se și logodească. Totul le-a mers de minune, iar drept dovadă sunt împreună și în ziua de astăzi și au copil în vârstă de cinci ani.

„La mare, întâmplător, pe plajă. Eu terminasem un concert, un prieten de-al lui voia să o combine pe o prietenă de-a mea, și am ajuns să ne combinăm noi. Nu atunci imediat, după câteva zile. Noi ne-am cunoscut în iulie 2014, și ne-am căsătorit în 30 iulie 2016. Dar m-a cerut după vreo șase luni.”, a povestit Adda, în podcast-ul moderat de Cătălin Măruță pe YouTube.

De asemenea, tot el a fost bărbatul care a susținut-o la orice pas fie că era vorba despre cariera sa, fie că era vorba despre boala cu care se luptă de multă vreme și care i-a dat mari bătăi de cap. Vedeta îi este recunoascătoare pentru tot, dar mai ales pentru momentele în care era la pământ din punct de vedere al sănătății și a stat cu ea încontinuu, pentru a se asigura că starea nu i se agravează.

Citeste si:
De ce se grăbesc Lora și Ionuț Ghenu să se căsătorească: „Oricum o...
De ce se grăbesc Lora și...

„Am făcut niște proceduri de hipertermie hiperbară și mi-am făcut prima doză injectabilă de Moldamin. Hipertermie adică te bagă într-un tub, și îți crește temperatura, ți se induce o febră. În tubul respectiv sub 60 de grade, și la tine poate ajunge temperatura până la 41 de grade. O febră indusă. La mine a ajuns la 40 de grade și stăteam acolo, simțeam că mă coc efectiv, și mi-au pus prosoape ude și reci pe față, și Cătă stătea și îmi făcea vânt cu un pliant și încerca să mă îmbărbăteze, dar săracul stătea așa, că simțeam că o să îi ia foc blugii. Mi s-a făcut rău la prima ședință de hiperbar (...), și la următoarea ședință a intrat și el cu mine, deși el nu are nimic, ca să mă țină de mână.”, a mai povestit Adda.

Citeste si:
Inna, primele declarații despre cererea în căsătorie. Cum au...
Inna, primele declarații...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iulie 2022 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.